Цитирай Първоначално написано от FiToKa
100% има и друга такава тема и ще извинявате, че сигурно четете глупостите на няк'ъв изпаднал, ама ми е интересно. Така ...
ами интересно ми е защо повечето момиче на моята възраст (аз съм на 15) си харесват и тръгват задължително с по-големи от тях. Та ние подрастващите младежи не струваме ли :P ? Много е странно. Какво толкова има в тия "батковци" дето само търсят кое младо девойче да "опарят". Не упреквам всички и ми е ясно, че за любовта няма граници, ама тук става въпрос за някакви момиченца, за които просто fashion баткото е няк'ва близалка и задължително трябва да са с такъв.

Благодаря за четенето и изхабените нерви!
fashion баткото не е близалка, мило... Зависи от човека, който срещнеш. Понякога по-възрастните хора са много по-зрели (не само физически) и са много по-умни и чувствителни от лапаците. Те могат да те разберат и не винаги задължително тярбва да те оправят. Още повече, че вие (момчетата на моята възраст-15) се държите като пучци. Може би ако спрете да се перчите и се държите по-сериозно може и някой да ви обърне внимание. Все пак заразлика от вас на тази възраст момичетата търсят по-сериозна връзка. Моят приятел е почти на 18 и не е тръгнал с мен, за да ме изчука. Между нас има нещо много по-силно и съжалявам, че не можеш да го разбереш. Като толкова имаш зор, защо просто не тръгнеш с някой по-малък от теб?! Спокойно... Ще срещнеш и ти твоята половинка. Но моля те не съди момичетата, които ходят с по-големи. Те не са задължително курви. А по-големите не винаги са момчета, които си мечтаят за момиче, за една нощ...