.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Месечен цикъл?

100 на 100 някъде има такава тема, но с търсачката нищо не намерих ...на 13 години съм, едра съм, но нямам цикъл.Значи на почти всички момичета от моя клас им дойде, само 1-2 мн дребни нямат, майка ми постоянно ми говори за тва...знам, че на повечето хора им идва по-късно, но мойто поколение са некви машини и й им идва рано, получавам някви комплекси...стига изповед, въпроса ми е дали е нормално и на вас на колко години ви дойде?

Guest
    mucka spokoino parvata mensrtuaciq na edno momi4e idva mejdu 10 i 16 godini taka 4e iz4akai malko shte ti doide

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mucka spokoino parvata mensrtuaciq na edno momi4e idva mejdu 10 i 16 godini taka 4e iz4akai malko shte ti doide
    =D> =D> =D>

Дефектна си, сори.
    Едра какво значи ? Дебела си, или... ? И От кого получаваш комплекси ? Хахаха хора порастнете бе... Иначе вече растат ли ти цици ? Май тогава почваше, иначе ако не ти дойде до 2 седмици на тази възраст, значи определено си дефектна и може би си хемафродит, абослютно възможно е , не те бъзикам !!!!!!!!!!!!!!! Няма и начин да се излекуваш !!!

......
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF
    Дефектна си, сори.
    Едра какво значи ? Дебела си, или... ? И От кого получаваш комплекси ? Хахаха хора порастнете бе... Иначе вече растат ли ти цици ? Май тогава почваше, иначе ако не ти дойде до 2 седмици на тази възраст, значи определено си дефектна и може би си хемафродит, абослютно възможно е , не те бъзикам !!!!!!!!!!!!!!! Няма и начин да се излекуваш !!!

......
    tc tc tc sq kvo ebavash momicheto bre ?

spokoino malkata,nishto ti nqma,ti pak zakyde si se razbyrzala da ti idva,horta se chudqt kak da se otyrvat ot tva gadno neshto cikyla,nashta se pritesnila veche(na 13!!!! )che ne i idva...q porasni malko,to kat mu doide vremeto shte ti doide.aide
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    na men dva dena predi da napraq 14-spoki4,6ti doide,radvai se na svobodata siu o6teeee

Мега фен Аватара на koalka
    Има време,за да ти дойде.Цикъла може да дойде до 16 годишна възраст,след което се търси лекарска помощ.Много ми е странно,че имаш комплекси заради цикъла.После ще се чудиш как до го махнеш повярвай ми

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

spokoino sladurano vseki si e strogo individualen na men mi doide na 11 godini i ve4e 8 godini vseki mesec e muka radvai se dokato o6te go nqma posle 6te razbere6 kakvo e

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    ti iska6 cikal!!!???!!1 momi4e ti ne si nared posle 6e iska6 da go nqma

Споко бе момиче, кефи се докато нямаш цикъл, че после ще искаш да го няма !!! Ще ти дойде, не се притеснявай, всичко с времето си !
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

na men mi doide nqkolko dena predi da navur6a 12 demek na 11 , no ne burzai tolkva ima vreme za vsi4ko , a i kato ti doide 6te vidi6 kakuv tormoz e vseki mesec
    Jaduvam za tvoite o4i...jaduvam za tvojata usmivka...Jaduvam za teb

Само аз ли не се оплаквам, че имам цикъл?!! Е, има и периоди, в които ми се иска да дойде по друго време, но не ми пречи въобще...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Фен
    Град
    nearby
    радвай сееееееееее това си е супер!!! имаш време да си намразиш цикъла, а нищо ти няма 100% ще дойде, то лошите неща никой не подминават (не че е лош ама е нежелан айде)
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Супер фен Аватара на maybelline
    Нормално е момичето да иска да й дойде - все пак всички други имат,а и тя не знае какво е.Аз също не се оплаквам от цикъла.Дойде ми на 12.Не ми е проблем изобщо - когато ми пречи 'чувството' си слагам тампон и почти забравям мензиса.Не й показвайте само лошите страни на това да имаш мензис - все пак наличието му доказва,че момитечо се развива добре,а и ще живее с него доста време.Защо отсега да й създаваме лошо впечатление?

Glow
    Guest
    Хей спокойно! Аз също много се притеснявах, но си казах майната му, да идва когато ще и всичко се оправи. Дойде ми преди няколко дни-3 месеца преди да навърша 16. Определено не е много забавно, но всяко момиче минава през това

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na men mi doide prez lqtoto mejdu 5-ti i 6-ti klas.. Bqh si savsem dete togava.. Ne byrzai .. shte ti doide spokoino.. Tq sestra mi e veche na 15 i se kosi postoqnno che ne i idvalo.. ama tova si e super .. kolkoto po kysno tolkova po gotino.. Makar che kato se zamislq che dneshnite momicheta zapochvat da vodqt polov jivot na 12-13-14 .. kfo.. zapochvat da pravqt sex predi da im e doshlo li ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си