Чета, споделяте си проблемите тука, та и аз да споделя моя.Те всъщност са няколко.Запознах се с едно момиче по чата (чатърски му тъпотии).Започнахме и всяка вечер да си пишем в Скайп.Работата е там, че се влюбих в нея.Ще кажете баси и тъпите чатърски увлечения.Мдам...и аз казвах така преди.Обаче дойде мой ред и незнам как стана и се влюбих.Странното е, че тя го прие много добре и един вид тръгнахме преди още да се познаваме лично.Наскоро и ходих на гости...всичко според мен мина добре, страхувах се да не се разочароваме един от друг, но и след запознанството чувствата останаха.Ето какъв е обаче същинският проблем.Това че е от друг град и ни делят повече от 240КМ...и това, че тя е на 16 години...аз съм на 20 (не че изглеждам на толкова) и ми е гадно.Та тя ходи още на училище...все училищни истории са и в главата.Аз аз ходя на работа...уффф незнам как да го обясня.По някакъв странен начин ми е гадно, че съм се влюбил в 16 годишно момиче, ама какво да правя???Обожавам я...не издържам и един ден без да я чуя.толкова много пречки има...не ви задължавам да давате мнения...просто исках да си кажа какво ме боли...