BeBencEto - Хаха...успя да ме разсмееш...при това доста искрено .Първо това че съм на 20 не значи нищо.В ай ер си влизам вече колкото да не ми се отрегистрира ника.По-редовен съм в скайп и смятам, че е нормално да си комуникирам чрез него, защото това все пак си е месинджър...Както забелязваш нямам чатърски навици, което достатъчно си говори за това дали съм пристрастен

anito.sl - уоуууу... ...доста сериозна стъпка не мислиш ли?А какво ще се получи ако се разделим...пак трябва да се прибирам и пак да търся работа.Макар и с толкова силни чувства към нея все още не съм способен на подобни действия.Аз самият не съм наясно с доста неща...

IvicHkA - Няма вечни неща.Всичко си има край и той рано или късно идва.Предполагам няма да остана с нея до края на живота си (нека сме реалисти, а не тъпо влюбени).Нямам нищо против да си споделиш мнението и даже го приемам доста сериозно.Вярно е...различия в мисленето има доста.Всъщност малко допирни точки имаме, но пък си се обичаме (това и аз немога да разбера).Най-вероятно изпитвам това, което ти си изпитвала към твоя тогавашен любим от друг град...незнам...не мога да сравнявам.И незнам дали няма да срещна някое момиче и тук, което да обичам така..."човек никога незнае" както казва малкият принц .Но за сега искам да не изпускам нито един момент, в който мога да съм с нея.А точно това става...