- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стилове тежка музика (На кратко казано - метъл)
Или пък Son Of Skam и E-Town Concrete.Първоначално написано от exploitedteen
Другото също е много яко, повярвай ми. Смесица между хип-хоп и хардкор поднесено от най-ярките членове на Ню Йорксия DMS CREW.Повече се залага на хип-хопа, но все пак си е яко.Първоначално написано от exploitedteen
Изтеглих си една песен...не е зле,даже хи4.
Значи и тва не са ЛП .Май накрая ще се примиря с тва за бой бандата
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
HEAVY,BLACK,DEATH,THRASH,DOOM,VIKING,POWER,SPEED,N EO,SYMPHONIC,PAGAN,INDUSTRIAL,ALTERNATIVE,GOTHICK, FOLK май са тва всичките![]()
[И опера метъл няма - кажете ми една група в която има истинска опера и я съчетават с метъл[/quote]
миииииии Nightwish използват елементи от операта![]()
![]()
В Найтуиш единствено вокалите имат оперни елементи, и то те не са толкова много.
Да де само във вокалите
злета такива... тфа за жанра на найтпиш сме го говорили много пъти. НЕ се научихте..
пауър/симофник.
точкаа.
...
.
Saatana vittu perkele hate crew!
това е четвъртата поредна тема в която го пиша. ДнБ хард техно и габа най много слушам
2, 11 и 8 точка системно - бан
хахахахах какво му е Симфоничното на "i wish had an angel" ... или пък във текст-а на "10 man down" някаде виждате ли симфоника ? ... господииии убийте меПървоначално написано от Boot
някой къде е чул Найтуиш да споменават за себе си че свирят Симфоничен / пауър метъл ?!
Пффф избийте се моля ви ...![]()
Абе ти не умря ли ?!
Умри.
Не ме занимавай с глупости. Те Найтуиш могат да казват, че свирят и чалга.
То и ти май се имаш за гот, ама не си, нали?!
Пиленце не те знам кой си ... но ще ти кажа нещо ... ГОТИК НЕ Е МУЗИКА! Готик е стил... за готическа музика -> т'ва се вика Готик метъл .... , готик индъстриал и т.н. ... а тия бози като "еБанесънс и т.н. не са никакъв готик но не ми говори за група която слушам вече 7 години че не свирили готик ...![]()
WTF!?
Защо говорим за Евънесънс? Защо говорим за някфи групи изобщо?!
Само не ми обяснявай кое кфо е, може ли? Смея да твърдя, че имам представа кфо е готик музика. И кфо е гот. А ти си малко далеч от идеята...
Ако мислиш че аз съм Гот, ГОтик или някакво подобие - ГРЕШИШ! дрехите не правят човека...
Хайде изгледай това клипче (то си пише там -> FREAK!)
http://www.youtube.com/watch?v=gGH-cQ0qvfw
Точно заради ей такива като вас се създадоха "Red Cartel" & "Freak Style"![]()
Сипвам още (тези са от Red Cartel - София)
http://www.youtube.com/watch?v=lqR8PkxG3zs
http://www.vbox7.com/play:6a6603dc
http://www.vbox7.com/play:fe163d6b
Те тфойте дрехи гот ли сА?!
Но ника ти издава на къф се правиш...
Между другото тфа на едното клипче Магистус ли е ?
az slu6am heavy!!!
ina4e tezi koito znam sa heavy,death,trash,neo,gothic ima i o6te!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ник-а ми означава "жалко подобие на гот който слуша отбрани неща" ... и т'ва е!дреме ми какво мислиш за ник-а ... The pony - е игра на думи ...означава - малък, новак и т.н. другото го знаеш...
Да клипчето е на Велик (маджистъс си го пише там) А за едно от тях съм дал идеята аз но както и да е ... живи и здрави да сте и мислете каквото си искате
Казвала ли съм, че Велик (Капсъзов, ебати името за гот?! ) е супер смешен. Поузър.
Всеки с мнението си но ще ти кажа едно - като не познаваш един човек не го наричай позьор и т.н.Първоначално написано от Boot
Та ти дори не знаеш какво слушамабе както и да е ...
Експлоитед - теб си те знам - ти си пич няма да споря с теб .... Cheers & Beers![]()
Аз не говоря за теб. Сори, но света не се върти около теб о.ОПървоначално написано от The PoNy-GoTh
Капсъзов е смешен. Трябва ли да го познавам, за да го виждам?!
вие може да знаете много,но аз пак ще жи кажа единственият стил метъм,които не е метъл------neo-metal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxx
хах сладко :П Контрол а ?Първоначално написано от exploitedteen
Артери - контрол (е това е по-добро :Р)
Боот за Велик нз ... ама знам едно всяка женска поза го харесваспоред мен е пич но прекалява за годините си ...
Примерно виж Тони - тя е на ... 37 май беше ама си държи на стил-а и т.н. Бих казъл че тя е единствената готичка в българия ... друг не ... другото са метълчетаНе съм казъл че светът се върти около мен ... просто се тръгна към темата че съм поза а мразя като ми каже някой така за туй ... айде с мир
![]()
Е той на колко години е?
Готичка е гадна дума, бтв.
познвам (силна дума.. ) Велик и е супер злеи да ти кажа, че половината гот общество у нас (кхххх) му се смее доста злобно. ама тва е друго...
aaa, + тва си избелва лицето с крем Здраве.. което е мега смешно лол
Стефичо > All!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...