- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Карате ли колело?
имам колело, но ме мързи много.....а и сама не ми се кара!
Много обичкам да карам колело ама мнооооооооооооооооооогооо ооооо![]()
![]()
\
/ \
/
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ако сикате да се съберем да караме някои път някъде![]()
.........ЦСКА........
i s men e takaПървоначално написано от Crazy_teen4e`f
![]()
karam s udovolstvie stiga da imam kompaniq ako ima naviti az karam na grebnata v pld s udovolstvie 6te pokaram s nqkoi![]()
ami da karam no koleloto mi e na
selo i za syjalenie nema kak da go
vzema i ne karam mnogo 4esto![]()
ina4e tva e edno ot lybimite mi zanimaniq![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Екстремните спортове са ми слабост
Карам и още как!![]()
Тва е най-великия спорт хора просто карам от 5 годишен и до днес си ми е любимия спорт. Още си пазя в перфектно състояние в 1вия бегач, който ми купиха като бях на 9. Преди една година си купих колело за 500 кинта и до сега съм налял още поне 200 в него всеки ден карам поне по 20км и мн си обичам колелото. Тази година последните 3 месеца от даскалото всеки ден ходех с колелото ( даскалото ми е на 8км от нас) на края дори толкова се усъвършенствах че го минавах за 15мин което пак си е доста добра скорост. Ае като цяло това е най-добрия спорт за мен и мн си уважавам колело. Просто възможността да се движиш със над 60км в час напълно безплатно и само със възможностите на собственото си тяло мн ме кефиАз лично съм карал със 75км/час и усещането е неуписуемо. Карайте колело хораа!!!!.... гарантирам че няма да съжелявате
![]()
нямам особено много време да си карам просто ей така колело,най-често го използвам за по-лесно предвиждане и,когато ми остава време карам на колкото се може по-големи растояния.![]()
Мне,не карам по простата причина,че не мога.![]()
Ми аз имам колелце ама не го карам щото на селото ходя мн рядко пък в града няма място и парак е пълно с кучета иначе мн бих искала да карам щото от колелото мн се отслабва и е мн полезно за здравето![]()
Да. Вкъщи пред телевизора и под климатика го карам![]()
![]()
И аз много обичам да карам колело.... много яко занимание си е. И + това много хубаво се пада с него. последният път се изтърсих поне с 60 км на обратен завой ...малко се влачих по пътя ама т'ва не може да ме откаже в никакъв случей.Даже може и да почна колоездене да тренирам ако се оредят някой работи, \/
DA!Karam kolelo...mnogo si obicham koleloto,no tazi godina nz za6to no koleloto po4ti ne sam go karala i dneska go podkarah za malko i mu izkrivih kormiloto![]()
![]()
![]()
Az si karam kolelce,kogato nema kfo dr da praaa
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
По принцип карам...
Ама му напрайх нещо и не ми се занимава да го нося на ремонти![]()
ХАхахаха е тва беше мн як лаф за 70-те километраПървоначално написано от Lake_bodom
моля ти се имам километраж и съм изминавал 80-километров преход за 1 ден и не беше фасулска работа![]()
между другото и аз обичам да карам колело особено бързо. Да ги топя другите на пътя![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah