- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет
Много ми е тъжно и реших че ще ми е по-добре ако споделя.
Преди година се запознах с едно момче, харесах ме се много, но той някакси не правеше нищо. Не искаше да се разбира за нас в класа, един ден се държеше прекрасно-на следващия все едно не се познавахме...От всичко това,страдах аз.
За да се целунем или за да ме гушне трябваше да чакам да се прибираме след училище и да сме сами( което се случваше доста рядко)
Доиде лятото..почти си го избих от главата...и ето че дойде новата година, и аз отново хлътнах до уши. С него се случи същото, но отново почнаха проблемите...менеше си настроенията постоянно, единия ден ми казва колко съм специална, на следващия дори и здравей не казва.
Има и друго. Той е приятел с повечето момичета от класа. Те отиват и го прегръщат, целуват го по бузите..а аз седя и гледам отстрани- и то само за да не заподозрат че има нещо между нас...![]()
И така вече 2 години....В същото време знам че ме обича..
Някой от момчетата може ли да ми каже,защо постъпва така![]()
ами.. яжно са му малко годинките или голямо самочувствието..
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
абе аз не съм момче, ама от чисто състрадание ти казвам, че този човек не те обича. защо си толкова сигурна в чувствата му?! та ти самата казваш, че за него един ден си специална, а на другия си дори под нивото му да ти каже "здравей". човек, който обича никога не би постъпил по подобен гаден и долен начин. ти си просто играчка в ръцете му, защото по думите ти личи, че той е плейбойчето на класа. а заради такива не си заслужава да ставаш поредната изпързаляна глупачка!
осъзнай се!!!
Сългасна съм с теб,такива хора просто те бройкат,да имат някого за когато им потрябваш...попадала съм на такива момчета и идеята е само и само да знаят,че като искат да бъдат с някоя-да си имат просто.ако имаше чувства нямаше да му пука за "пред другите"Първоначално написано от anito.sl
И ти си мислиш,че те обича?!Едно момче което те обича,никога няма да постъпи така,но грешката е твоя.Недей да търпиш това за всеки влак си има пътници...забрави го,може ли един ден да ти казва,че си много специална а на другия да не те поздрави даже?![]()
![]()
Ти би ли постъпила така на негово място,не,нали?И това да гледаш че други момичета го прегръщат и целуват.Просто го преодолей момчета има много,и всеки случай ще намериш някой който да те обича истински
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Забравих да добавя само, че това му е държанието със всички момичета преди мен. Той просто няма желание да се обвързва сериозноМоже би наистина трябва да го забравя...така не може да продължава
![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
nqma da go zabravqsh macka...pone ne na tozi etap 2 godini sa super mnogo vreme...ne mojesh da se otkajesh....zashto ne pogovrosih s nego popitai go sram li go e ot teb ili kakvo za kvo se durji taka...kato ti otgovori mu obqsni 4e go obichash alaa bala ubedena sum4 e se 6te mojesh da izmrunkash neshto i da opravish neshtata i ako toi ima chuvstva kum tebe shte se promeni...ako li ne nqma za kakvo da sujelqvashПървоначално написано от Лили