- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- EPILATOR?
hi ne mi smeite mnogo no ne znam kakvo to4no zna4i tova ,smisul bihte li mi obiasnili i kak to4no se izpolzva .kakvo se pravi niakukva podgotovka ima li i kolko burzo rastut kosum4etata sled tova , niakvi mazila trebvat li ave si4ko kajete 10x
eto tova e epilators ne go se mahat kosum4etata
2 т. системно.
tova dobre vijdal sum mai no po drugite mi vuprosi ?
(ami depilator kakvo e )
az imam su6tiqt epilator samo deto e julti4ak i to4no v momenta go polzvamj('')
a depilatoar e edno krem4e s koeto se maje6 stoi6 10 ili 15 minuti i kosmite padat
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ee mi tova ne vredi li na kojata bre
neПървоначално написано от Анонимко
2 т. системно.
moq e apsolutniq su6tiq kat na snimkataПървоначално написано от kudravoto
2 т. системно.
dobre de mi togava shto si4ki ne se majat s takova ami se polzvat epilatori i kola maski ima li nekva ulovka![]()
seki 4ovek ima pravo na izbor! ti na kolko godini si 4e zadava6 takiva vaprosiПървоначално написано от Анонимко
![]()
2 т. системно.
mi na 18 sum
dobre de ami da pitam togava koe e po efikasno i koe kolko struva epilato ili depilator
ami da pitam kak raboti epilatora brusne li kak stava s kakvo se razli4ava ot el. brusna4ki ?
za mene epilatora e po-efikasen moq ve4e e nekade okolo 60 lv emi ne sum polzvala el.brusna4kaПървоначално написано от Анонимко
2 т. системно.
ami ne kazahte samo ima li niakukv podgotovka i kakva i za kolko vreme gore doli raztat pak?
moje li na vsiakude da se epilira ?
[quote="Анонимко"]ami ne kazahte samo ima li niakukv podgotovka i kakva i za kolko vreme gore doli raztat pak?
moje li na vsiakude da se epilira ?[/quoda moje na vsqkade da se epilira podgotovka nqma moite zapo4vat da rastat sled 1,2 sedmici
2 т. системно.
ami posledno tova s krema i te li za tolkova vreme raztat? i kolko struva
10x mnogo za otgovorite
neznam ne izpolzvam kremove i koli maskiПървоначално написано от Анонимко
2 т. системно.
mi krem4eto e ot 1.00 do 10.00 zavisi ot markata na men mi rastat za 3 sedmici no epilatora e po efikasen
Всички казват, че с епилатор е по-добре, но на мен не ми харесва как изглежда кожата след това ........ една такава на точки и после си личи, че се махат по този начин.... . На мен това ми изглежда грозно и не ползвам епилатор по тази причина, защото ме е страх и мойта кожа да не стане такава.Но пак сигурно зависи. Аз имам много чувствителна кожа и не рискувам.С кремчето (зависи от марката) се спасяваш за около седмица.
ami s epilatora napravo na suho li se jarka ili se maje s neshto
Видяхте ли рекламата на епилатора, който заледява? Ако заледява качествено кожата, наистина няма да боли.
ma kakuv e toq epilator kaji ne6to pove4e please
Видях негова реклама вчера. Има 2 части. Едната е механичната, а другата стои в хладилника и охлажда, за да не боли.
blagodarq a znae6 li cena ne6to
Не.
http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=30&f=3659
Ето за това говори Дет'хор.
Як е.
blagodarqq