- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- EPILATOR?
Az imam malko po-star model ot tozi na epilatora na snimkata.Moqt e na Braun-jult e na cvqt.Specialno tozi lilaviq ne sym go vijdala to4no na kakyv princip raboti, no moqt e vse edno na kolelceto ima mnogo pinsetki i kato se vyrti otskubva kosum4etata.Efektyt e tolkova-da,okolo sedmica.Nqma nikakva podgotovka,a sa mi kazvali 4e za da ne ti se polu4avat 4erveni to4ki sled tova e hubavo da prekara6 par4ence led po ve4e epiliranata 4ast ot tqloto(tova o6te ne sym go probvala).Za mazilata-li4no az se maja s krem za tqlo sled epilaciqta.Moje6 da go izpolzva6 za vsqko jelano mqsto,stiga da tyrpi6 i da ne te boli!
Zabravih da kaja 4e po-novite marki epilatori imat za cel to4no tova predotvratqvane na poqvata na 4erveni to4ki.Vse pak e malko kofti ako ti se nalaga da izleze6 vednaga sled epilaciqta s nqkoq kysa dreha i da se razhojda6 s na4erveni ot epilaciqta kraka!Sigurno imat nqkakva ohlajda6ta sistemka-ne znam to4no!Nito imam takyv,nito sym vijdala na jivo.I..nepoznati gostenino
-ne,predi epilaciqta ne se maje mqstoto s absoliutno ni6to-prosto "ryga6 6altera" v kontakta i deistva6!
![]()
Налага се да излезеш с къса пола, ако работиш на магистралата или си с такъв манталитет.
Ами може и да се налага ако не вън е 35 C и имаш хубави крака.Първоначално написано от `Death`Whore`
Лятото е нормално да има такива "наложителни" нужди попринцип
По темата : Така ... един приятел ( да, правилно .... мъж е) има този новия и казва, че разлика почти няма от да кажем други нови модели без охлаждащи глупости.
А някой сетил ли се е просто да хване лед и да си заледи краката?
Mi da ti kaja tva e nai-efikasniq na4in za obeskosmqvane.Ne e nujna nikakva podgotovka i kosum4etata rastat 5-6 dni sled tva.Epilatora predstavlqva mn edna do druga vurtq6ti se pinseti purviaq put mn boli oba4e s vremeto se svikva puk i sled vsqko mahane kosum4etata ostunqvat i oredqvat.
Ами те хората го правят, за да те улеснят и да направят процедурата по-приятна.Първоначално написано от `Death`Whore`
Все едно : Защо ти е пералнята, щом можеш да изпереш и на ръка?
Щом някой е казал, че пак боли, значи не заледява като хората. Щом като си заледя ухото, не усещам как абокат влиза в него, значи ако си заледя крака, болка не би трябвало да има.