.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ne iska da q ostavi no taka trqbva...

edna moq fr ima problem..neiniq priqtel q ostavi oba4e ne iska da i kaje za6to.plakali sa zaedno toi se e qdosval sqka6 ne iska da se razdelqt..kazal i e 4e ne iska da q ostavq oba4e taka bilo po dobre...imame 4uvstvoto 4e nqkoi mu naliva gluposti v glavata i nz kakvo da misli i da pravi..spored vas kakvo se e slu4ilo v glavata mu????

Голям фен
    Emi vie nishto ne mojete da napravite..
    Prosto ostavete neshtata takiva kakvito sa,i ako naistina dyrji na neq rano ili kysno shte osyznae kakvo e napravil i shte popravi greshkata si.Inache prosto si nqmam i na ideq kakva moje da e prichinata da skysa s neq bez da go iska.Ne vqrvam da e tolkova glupav,che da se ostavi nqkoi da mu pylni glavata s gluposti i da zareje momicheto,koeto haresva zaradi nqkoi si.Kakvito i gluposti da mu govorqt toi ako q obicha nqma da q zareje,shte nameri drugo reshenie.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ми мисля,че неможем ние да знаем какво е станало в главата му,какво се случва там си знае само той.Но може някоя личност която например не харесва приятелката ти да е казал/а някоя и друга "добра" дума по нейн адрес...Или може би наистина е по-добре,че са се разделили...щом е плакал,значи не го е искал,но е имал причина
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Мега фен Аватара на iiirish
    не вярвам той да си е тръгнал просто така без нищо. ако разговорите по между им не помогнат да изяснят положението, то твоята приятелка трябва да се опита да го забрави и да не се измъчва с въпроса "защо?"

Ние няма как да знем, мила... Може би не иска да я нарани за нещо... Може някой да го изнудва. ВСИЧКО МОЖЕ! Въпроса е там, че нещата вече са заминали. Ако той не иска да йкажи... Значи няма как тя да му помогне... Може би ако е до него. Без да пита. Ако са само приятели по-късно ще разбере. Но засега просто няма какво да се направи. Sorry... Това е положението...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Guest
    Poslednoto neshto, koeto trqbva da napravi tq e da ostavi neshtata taka. Tova shte e vyrha na gluspostta. Toi e dlyjen da dade obqsnenie zashto postypva taka sled kato dyrjanieto mu ne otogovarq na dumite mu. Kakvo, po dqvolite, znachi "ne iskam, no trqbva"? Kaji mi zashto trqbva i shte te ostavq na mira. Ne moje taka bez prichina. A i na vsichkoto otgore e i plakal. Liglio...Ne se pravi taka. Pritiskate go do stenata i zapochvate da mu vadite dumite s chengel ot ustata, ako trqbva. Mnogo se draznq na takiva poziori.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Само той знае какво става с него и каква е причината да постъпи така!И според мен приятелката ти трябва да говори с него.Може би той вече не я обича,може да харесва друга,може някои хора да са му наговорили куп глупости за нея,може пък причината да е съвсем друга,но сам той може да й я изясни.Може би наистина ще е по-добре да го забрави,но не и преди да разбере защо са скъсали

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Само той знае какво става с него и каква е причината да постъпи така!И според мен приятелката ти трябва да говори с него.Може би той вече не я обича,може да харесва друга,може някои хора да са му наговорили куп глупости за нея,може пък причината да е съвсем друга,но сам той може да й я изясни.Може би наистина ще е по-добре да го забрави,но не и преди да разбере защо са скъсали
    napulno suglasna

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Само той знае какво става с него и каква е причината да постъпи така!...
    Именно.
    Според мен, твоята приятелка трябва да поговори с него и да се опита да разбере каква е причината.

Голям фен
    ами ако е искрен когато казва че"не иска да я остави"значи явно има някаква причина която не може да сподели или нещо такова!или пък може и просто така да си говори и да не я харесва вече!ама ние няма от къде да знаем-той си знае най-добре!но приятелката ти трябжа да си поговори с него а ако не разбере каква е причината просто да спре да се пита"защо"-така ще и става още по-гадно-трябва просто да се "примири"и да го забрави!!!ето това е мойто мнение по въпроса
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Голям фен Аватара на thirteen
    Идват ми на ум мн неща...
    Случвало ми се е,накрая се оказа,че ми е изневерил.
    Това беше мн одавна даже бях забравила.. ЛоЛ

Супер фен
    Трябва да го питаш!И да разбереш!Но лошото е,че момчетата които неискат да кажат са супер твърдоглави!Така,че може никога да не разберете

Spored men, naqkoi e nakaral tova mom4e da skusa s priqtelkata ti.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен
    Опитай се да поговориш ти с него.

Фен
    Град
    Sofia
    spored men , tq ne trqbva da ostavq ne6tata taka!!!!!!! qvno se obi4at i ne trqbva d asa razdeleni. spored men toi q obi4a prekaleno mnogo i moje bi misli , 4e tq zaslujava nqkoe po dobro mom4e ot nego i imenno za6toto q obi4a e postapil taka , zaradi neq, da moje da nameri po dostoen za neq. mislq taka , za6toto az samata bqh gotova da se otkaja ot priatelq si , za6toto misleh 4e ne sam za nego , 4e toi e prekaleno dobar i iskren i 4e ne e za men. no sega znam , 4e sme edin za drug i adski mn se radvam , 4e ne go ostavih

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си