.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: .....

sad angel smile
    Guest

.....

Zdraveite priqteli.Znachi iskam da vi razkaja neshto s koeto ne se gordeq i vinagi shte pomnq...Sluchi se predi vreme..Znachi moqta priqtelka e mnogo vlubena v edno momche koeto ne i obryshta nikakvo vnimanie i postoqnno q pravi na bokluk..Ta taka se slcuhi che tova momche se okaza che me haresva i zapochna da me sfalq da vi kaja chesno i az zapochnah da izpitvam neshto kym nego neznam zashto dali zashtoto bqh dylgo vreme sama i imah nyjda ot nqkogo do men ili prosto zashtoto naistina chuvstvah neshto
    znam che ne beshe pravilno no se sluchi.Edin den izlizahme az toi moqta piqtelka i edno momche.. taka se sluchi che toi me izprati i trygna da me celuva.. az otvyrnah na celuvkata izobshto ne pomislih che tq mi e nai dobrata priqtelka i kakvi posledstviq moje da ima..S tova momche prodyljihme yj da se 'obichamte' neznam kolko beshe taka za nego no az naistina go obichah bqh gotova da priznaq pred vsichki za tova mejdy nas dori i na nai dobrata si priqtelka...No taka se poluchi che osyznah kakvo pravq i do den dneshen se molq tq da ne razbere za tova zashtoto mnogo shte strada.Vqrno trqbvashe da mislq na vreme no lubovta e slqpa nali? Nemojesh da se kontrolirash kogato si vluben i otsreshta poluchavash syshtotot.Sega si imam priqtel koito naistina obicham.No drygoto momche prodyljava da mi zvyni dokato edin den ne mi prochete sms-ite i ne razbra kolko dyrja na segashnoto si gadje i mnogo me e strah da ne kaje na priqtelkata mi prosto neznam ... Ne iskam da i kazvam istinata zashtoto osyznavam kakvo napravih i vse si mislq che ot men priqtelka nqma da izlezne nikoga

Супер фен Аватара на Barbie
    dobre de...tova nali e ne6to minalo...hubavo, napravila si gre6ka, na vseki se slu4va
    Ako bqh na tvoe mqsto 6tqh sama da priznaq na priqtelkata si, da i obqsnq...i da vqrvam 4e tq 6te razbere (prosto vinagi e po-lo6o takiva ne6ta da se razberat ot treto lice..) No est ti poznava6 priqtelkata si...i znae6 koe e nai-dobre...
    Taka ili ina4e, ne se samoobvinqvai prekaleno mn...slu4vat se takiva ne6ta...yspex

Голям фен
    Еми да,всеки прави грешки.А и ти не можеш да контролираш чувствата си.При положение,че той не е харесвал приятелката ти, а теб няма смисъл да пренебрегваш своето щастие.Сигурна съм,че ако още тогава й беше казала тя щеше да те разбере.И по-добре едната от вас да е щастлива,от колкото нито едната..нали така? Така че дори и сега да й каже нещо,просто й обясни и й кажи,че си допуснала голяма грешка и страшно много съжеляваш.Просто й кажи това,което каза и на нас.Тя ако ти е истинска приятелка ще те разбере:)

sad angel smile
    Guest
    Blagodarq vi vse pak che me razbrahte shte sybera smelost da i kaja istinata i se nadqvam che shte me razbere vypreki che kogato toi hodeshe s edna dryga tq q mrazeshe abe koito se dobliji do nego sichki bi namrazila malko tryden harakter e no shte se postaraq pone da mi e chista sybestta blagodarq vi otnovo [-o<

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    да ама сега е по-различно, защото ти си й близка приятелка.. наистина най-добре й кажи, за да не стане по-зле и да разбере от другаде, и то изопачено
    мисля, че ще оцени искреността ти.. може да й трябва малко време да преодолее болката, но ще ти прости
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...hlight=#750931
    Тези двете теми много си приличат,все едно са ги разказали и двете момичета.А така ли е наистина?

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    vseki gre6i...
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от sad angel smile
    Zdraveite priqteli.Znachi iskam da vi razkaja neshto s koeto ne se gordeq i vinagi shte pomnq...Sluchi se predi vreme..Znachi moqta priqtelka e mnogo vlubena v edno momche koeto ne i obryshta nikakvo vnimanie i postoqnno q pravi na bokluk..Ta taka se slcuhi che tova momche se okaza che me haresva i zapochna da me sfalq da vi kaja chesno i az zapochnah da izpitvam neshto kym nego neznam zashto dali zashtoto bqh dylgo vreme sama i imah nyjda ot nqkogo do men ili prosto zashtoto naistina chuvstvah neshto
    znam che ne beshe pravilno no se sluchi.Edin den izlizahme az toi moqta piqtelka i edno momche.. taka se sluchi che toi me izprati i trygna da me celuva.. az otvyrnah na celuvkata izobshto ne pomislih che tq mi e nai dobrata priqtelka i kakvi posledstviq moje da ima..S tova momche prodyljihme yj da se 'obichamte' neznam kolko beshe taka za nego no az naistina go obichah bqh gotova da priznaq pred vsichki za tova mejdy nas dori i na nai dobrata si priqtelka...No taka se poluchi che osyznah kakvo pravq i do den dneshen se molq tq da ne razbere za tova zashtoto mnogo shte strada.Vqrno trqbvashe da mislq na vreme no lubovta e slqpa nali? Nemojesh da se kontrolirash kogato si vluben i otsreshta poluchavash syshtotot.Sega si imam priqtel koito naistina obicham.No drygoto momche prodyljava da mi zvyni dokato edin den ne mi prochete sms-ite i ne razbra kolko dyrja na segashnoto si gadje i mnogo me e strah da ne kaje na priqtelkata mi prosto neznam ... Ne iskam da i kazvam istinata zashtoto osyznavam kakvo napravih i vse si mislq che ot men priqtelka nqma da izlezne nikoga
    macka az samo se 4udq za kakvo ne si ostana s mom4eto...da vqrno obichash prqitelkata si...urjish na neq no si vliubena v mom4e koeto suhto izpitva chuvstva kum teb..az mislq 4e priqtelkata ti e dostatu4no umna za da bude shtastliva dokato gleda i nego shtasliv...nqma nikuv smisul da se karate...no storenoto storeno sa si imash gadje i edva li priqtelkata ti hste razbere..a i dori da 4ue neshto ti shte i obqsnish i si4ko shte e kakto e bilo predi

sad angel smile
    Guest
    mda mislela sym da i kaja no nai golemiq problem e che tq e ot zaqdlivite i shte me namrazi .. momcheto koeto tq obicha ot 9 meseca veche hodeshe s edna tam ne se poznavahme i moqta fr kato razbra q namrazi tolkova mnogo postoqnno q obijdashe i prosto e super zaqdliva za tova me e strah da i kaja vsichko ... i prosto nz neshtta sa mnogo slojni vypreki che vsichko e minalo.. vqrno bqh shtastliva s nego no go zabravih preodolqh vsichko samo mi e gadno che predadoh priqtelstvoto koeto pazeh tolkova vreme no kakto kazah lubovta ne pita a vrahlita s nego si govorihme za posledno che nikoga nqma da kajem istinaa ama toi vinagi me plashi che se nqkoga shte izlezne na qve i znam li ..... bih i kazala no e super zaqdliva i nqma da me razbere tq e oshte s leko decki akyl .. i ne bi se radvala ako toi e shtastliv ne e na takuv akyl da se radva za nqkoi koito obicha taka de imah vpredvid za nego i neznam neshtata sa mnogo obyrkani i sam siguna che shte q zagybq a ne iskam to4no sega kogato vsi4ko se naredi toest az go zabravih za nego ne sym sigyrna imam si priqtel .. i vsi4ko e to4no obyrkana rabota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си