Zdraveite priqteli.Znachi iskam da vi razkaja neshto s koeto ne se gordeq i vinagi shte pomnq...Sluchi se predi vreme..Znachi moqta priqtelka e mnogo vlubena v edno momche koeto ne i obryshta nikakvo vnimanie i postoqnno q pravi na bokluk..Ta taka se slcuhi che tova momche se okaza che me haresva i zapochna da me sfalq da vi kaja chesno i az zapochnah da izpitvam neshto kym nego neznam zashto dali zashtoto bqh dylgo vreme sama i imah nyjda ot nqkogo do men ili prosto zashtoto naistina chuvstvah neshto
znam che ne beshe pravilno no se sluchi.Edin den izlizahme az toi moqta piqtelka i edno momche.. taka se sluchi che toi me izprati i trygna da me celuva.. az otvyrnah na celuvkata izobshto ne pomislih che tq mi e nai dobrata priqtelka i kakvi posledstviq moje da ima..S tova momche prodyljihme yj da se 'obichamte' neznam kolko beshe taka za nego no az naistina go obichah bqh gotova da priznaq pred vsichki za tova mejdy nas dori i na nai dobrata si priqtelka...No taka se poluchi che osyznah kakvo pravq i do den dneshen se molq tq da ne razbere za tova zashtoto mnogo shte strada.Vqrno trqbvashe da mislq na vreme no lubovta e slqpa nali? Nemojesh da se kontrolirash kogato si vluben i otsreshta poluchavash syshtotot.Sega si imam priqtel koito naistina obicham.No drygoto momche prodyljava da mi zvyni dokato edin den ne mi prochete sms-ite i ne razbra kolko dyrja na segashnoto si gadje i mnogo me e strah da ne kaje na priqtelkata mi prosto neznam ... Ne iskam da i kazvam istinata zashtoto osyznavam kakvo napravih i vse si mislq che ot men priqtelka nqma da izlezne nikoga