mda mislela sym da i kaja no nai golemiq problem e che tq e ot zaqdlivite i shte me namrazi .. momcheto koeto tq obicha ot 9 meseca veche hodeshe s edna tam ne se poznavahme i moqta fr kato razbra q namrazi tolkova mnogo postoqnno q obijdashe i prosto e super zaqdliva za tova me e strah da i kaja vsichko ...i prosto nz neshtta sa mnogo slojni vypreki che vsichko e minalo.. vqrno bqh shtastliva s nego no go zabravih preodolqh vsichko samo mi e gadno che predadoh priqtelstvoto koeto pazeh tolkova vreme no kakto kazah lubovta ne pita a vrahlita
s nego si govorihme za posledno che nikoga nqma da kajem istinaa ama toi vinagi me plashi che se nqkoga shte izlezne na qve i znam li .....
bih i kazala no e super zaqdliva i nqma da me razbere tq e oshte s leko decki akyl .. i ne bi se radvala ako toi e shtastliv ne e na takuv akyl da se radva za nqkoi koito obicha taka de imah vpredvid za nego i neznam neshtata sa mnogo obyrkani i sam siguna che shte q zagybq a ne iskam to4no sega kogato vsi4ko se naredi toest az go zabravih za nego ne sym sigyrna imam si priqtel .. i vsi4ko e to4no obyrkana rabota
![]()
![]()