.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    gostta
    Guest

Има ли някъв страничен ефект при....

...епилация с депилиращ крем? Нещо по кожата..и по точно как се използва..намазваш,чакаш и измиваш>?

Голям фен
    Град
    sofia
    Еми то в кутииката на депилиращия крем има упътване

to zavisi ot kojata
    2 т. системно.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Аз с Veet преди време си намазах ръцете и щях да умра от сърбеж, а после цялата бях в малки точици. С 2 думи - получих алергия. С хапчета след час се махнаха.

То на самия крем си пише има ли странични ефекти. Дори пише първо да сложиш малко крем и да изчакаш 24 часа, за до видиш има ли странични ефекти. Ако няма действаш, ако има не се мажи. Но то просто си пише на самата листовка към крема. Купи си и прочети.
    Be happy,that's my secret

Мисля че няма да имаш проблеми освен ако имаш някаква супер ненормално чувствителна кожа..
    то btw е все тая дали с такав крем или със самобръсначката
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Повече от фен
    Zavisi ot kojata ti .Pri vseki e razli4no.Predi da zapo4ne6 s krema pro4eti dobre opatvaneto.Posle nanesi na malak u4astak ,iz4akai i premahni krema.Iz4akai izvesno vreme i ako vsi4ko e OK(bez sarbej,pap4ici ,za4ervqvane i t.n.) moje6 da prodalji6. Oba4e tezi kremove li4no na men ne mi haresvat.Vse pak moje6 da opita6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си