.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Moderated: Искам да се изруся, но съм с тъмна коса

az iskam da vi pitam za savet ;] iskam da si izrusq kosata oba4e mi kazaha 4e trqbva parvo da si izsvetlq cqlata kosa za6toto az sam s tamna kosa i togava da se boqdisam... samo 4e na men ne mi se iskam mn mn da q izsvetlqvam cqlata 6toto 6te stane posle nqkfa kato slama ... daite idei kfo da pravq

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

po-dobre da q izsvetli6
    2 т. системно.

ama posle 6te stane kato metla pak ne iskam
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

kolko puti si se boqdisvala?
    2 т. системно.

tam e problema 4e ne sam i me e strah da ne stana kato pove4eto koito sre6tam po ulicite sas kosi kato slama rusi ama gadnu ruso deto bie na jalto

e 6to ne si se boqdisvala do sega nqma ni6to da ti stane kato q izsvetli6
    2 т. системно.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami az bih ti dala edin saveto-dobre nedey izob6to da si smenq6 cveta,6tom ti e tumna kosata posle kato po4ne da ti raste i trqbva postoqnno da se boqdisva6 i kosata ti nqma da zaprili4a na ni6to,edna moq priqtelka se boqdisa,ve4e e s rusa kosa,ako moje da se kaje,4e onova ne6to na glavata i e kosa,tq prosto ve4e prili4a na slama
    P.S vse pak tova e moe mnenie

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Няма друг начин освен да я изсветлиш,защото иначе няма да стане!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    po-dobre nedey izob6to da si smenq6 cveta,6tom ti e tumna kosata posle kato po4ne da ti raste i trqbva postoqnno da se boqdisva6 i kosata ti nqma da zaprili4a na ni6to,
    da,mai tova e nai-dobroto re6enie v slu4aq
    2 т. системно.

На скоро и аз се изрусих. Косата ми първо беше изсветлена, защото беше кестенява..и не мога да кажа, че в момента косата ми е като слама! Доста добре се получи..е поне при мен..при теб не знам как ще е, но не вярвам да има голяма разлика

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от niki7o
    Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    po-dobre nedey izob6to da si smenq6 cveta,6tom ti e tumna kosata posle kato po4ne da ti raste i trqbva postoqnno da se boqdisva6 i kosata ti nqma da zaprili4a na ni6to,
    da,mai tova e nai-dobroto re6enie v slu4aq
    i az taka mislq... =D> =D>

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    При всички положения трябва да я изсветлиш. Няма как. Но аз ти предлагам да не си разваляш косатаизлишно. После ще изглежда зле, а и трябва постоянно да я боядисваш после. Остави я такава, каквато е - тъмна. Перхидролки колкото искаш по улиците и на мен лично не ми харесва изобщо.

Повече от фен
    ''Rodi me mamo Tupa,az sama shte se izrusq''

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2, 9, 10 и 11 от правилника! Не превръщайте темата в безсмислен чат!
    Благодаря!
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Цитирай Първоначално написано от Stranna_
    На скоро и аз се изрусих. Косата ми първо беше изсветлена, защото беше кестенява..и не мога да кажа, че в момента косата ми е като слама! Доста добре се получи..е поне при мен..при теб не знам как ще е, но не вярвам да има голяма разлика
    ima6 li pic da te skiv uf mi de da znam mai taka 6te si ostana s tamna kosa

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от sLaDuLaNkaTa
    Цитирай Първоначално написано от Stranna_
    ima6 li pic da te skiv uf mi de da znam mai taka 6te si ostana s tamna kosa
    ами и мойта коса беше тъмна а сега съм бяло направо само че от един път нестава изсветлявала съм я 2-3пъти с блондор и накрая с боя (все още не е като слама а и се надявам да не става така!)
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си