- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сваляч срещу сладур
нито единия,нито другия...но ако НА ВСЯКА ЦЕНА искаш да тръгнеш с един от двамата,аз бих избрала втория.при него,доколкото разбрах,и характера ти допада.а първият,ако отговаря на прословутия тип "лошо момче",ще те преодолеено най-добре СИ ОСТАНЕТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРИЯТЕЛИ
![]()
![]()
![]()
А..хрумна ми нещо..защо ен запознаеш и най-добрата си приятелка с тях.Ако тя е хубава ще е още по-лесно..ще разбереш на бързо кой държи повече на теб.Тогава квото остане-за теб е![]()
кажи кво стана де![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Както и да е,та според е по-добре да избереш оня със сините очи,след като другия е сваляч лесно ще му мине,добре ще е да прекараш известно време с двамата по отделно(1 час),но аз бих избрала сладура,ми не знам ти май вече си избрала така че... поне кажи какво е станало :P
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
оливаш се вече... къде е написала, че е влюбена? написала е, че е луда по тях, че ги харесва... ама това не значи, че непременно е казала 'ох, влюбена съм в тях...'Първоначално написано от koalka
иначе според мен не трябва да тръгваш нито с единия, нито с другия...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Mi macka zaviisi ot vkusa.Az li4no bih si izbrala svalq4a.S gotinoto tqlo...samo4e ako si o6te malka i devstvenahihi sory ama sum direktna.Vnimavai 6oto obiknovenno takiva siiskat sex.Nzm na kolko god ste no kazvam poprincip :P