.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен
    нито единия,нито другия...но ако НА ВСЯКА ЦЕНА искаш да тръгнеш с един от двамата,аз бих избрала втория.при него,доколкото разбрах,и характера ти допада.а първият,ако отговаря на прословутия тип "лошо момче",ще те преодолее но най-добре СИ ОСТАНЕТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРИЯТЕЛИ

флоуи:)
    Guest
    А..хрумна ми нещо..защо ен запознаеш и най-добрата си приятелка с тях.Ако тя е хубава ще е още по-лесно..ще разбереш на бързо кой държи повече на теб.Тогава квото остане-за теб е

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    кажи кво стана де
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Както и да е,та според е по-добре да избереш оня със сините очи,след като другия е сваляч лесно ще му мине,добре ще е да прекараш известно време с двамата по отделно(1 час),но аз бих избрала сладура,ми не знам ти май вече си избрала така че... поне кажи какво е станало :P
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами според мен твойто не е любов,а просто увлечение.Познато ми е.Привлечена си от телата им,лицата им.Доста гадно ще се получи,ако тръгнеш с един от тях.Така че моето мнение е-нито единия,нито другия.
    оливаш се вече... къде е написала, че е влюбена? написала е, че е луда по тях, че ги харесва... ама това не значи, че непременно е казала 'ох, влюбена съм в тях...'
    иначе според мен не трябва да тръгваш нито с единия, нито с другия...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Mi macka zaviisi ot vkusa.Az li4no bih si izbrala svalq4a.S gotinoto tqlo...samo4e ako si o6te malka i devstvena hihi sory ama sum direktna.Vnimavai 6oto obiknovenno takiva siiskat sex.Nzm na kolko god ste no kazvam poprincip :P
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си