ДОбре знам, че сигурно има и дръги такива теми, но все пак... Моля дайте ми съвет. Незнам какво да правя...
Занчи работата е следната: Срещнах се с две момчета на басейна. Бях до тях и те дойдоха да се запознаят. Цял ден бях с тях и следващите два дена пак излязохме. Те са братя и заразлика от други не се карат, а са приятели. С тях е толкова весело. Станахме много добри приятели. Често се чуваме. Толкова са весели и всичко. Единия- Михаил- е сваляч и половина. С година по-голям е от мен. Той е много красив и всички момичета му се лепят. Няма си приятелка. Има стархотно тяло и въобще... Гледа те с един такъв поглед, с който направо те съблича. Има такув неустоим чар. Абе той е тип 'лошо момче'. Брат му-Даниел- е такъъъъв сладур! Той е на моята възраст! Има руса коса и красиви сини очи. Той не е точно с перфектното тяло и не е чак такъв сваляч. Мисля, че за него любовта не е толкова важна. Той е голям веселяк! Постоянно се шегува, смее се, енергичен е! В очите му е събрана такава живинка! Той просто си живее живота, разбира те ли? И двамата са супер! Само дето... Онзи ден разбрах, че и двамата ме харесвали! Ох! И решили днес да ми признаят (в 7 ще излизаме на кино)! Да ме помолят ако харесвам някой от тях да си призная! Те помолили за савет моята приятелка (запозанх ги с нея), защото тя ме познавала най-добре. Тя обещала да не казва на никой, но знаела, че ще ми е гадно и че ще ми е като гръм от ясно небеи затова решила да ми каже. БЯХ СТАПИСАНА И ВЦЕПЕНЕНА! И като се замисли човек, наистина! Напоследък толкова се караха! И се подиграваха един на друг... Водеха спорове кой бил по-готин и ми искаха мението! КАК МОЖЕ ДА СЪМ БИЛА ТОЛКОВА СЛЯПА?! Не, че не си го бях представяла, но все пак... Не очаквах... Моля ви! Кажете какво да правя! НЕЗНАМ! Кой бихте избрали и въобще бихте ли избрали някой? Не искам да ги скарам... Те са братя все пак!!! Но щом са си казали един на друг... ох незнам... Какво да направя според вас?

И ме извинете за романа...