.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Petko_1
    Guest

Проблем с ушите

Здравейте. Имам следния проблем .Забелязал че вече не чувам много добре в зашумена среда .От едно изречение чувам няколко думи. . Проблема мисля че идва от слушането почти по цял ден на музика и то не от големи колони а от малки които свирят само високи и спене на пуснат комп. Кажете дали може да ми се върне слуха на 100 % или вече е заминал част от него на майната си и как да тествам слуха си в домашни условия.

skypegirl
    Guest
    Ходи на лекар

Petko_1
    Guest
    Също забравих да кажа че чувствам и малко сухота в гърлото ту се оправя ту пак става така . Този проблем е от 2-3 месеца

Guest
    mi nii ne sme ti lekari fe to e blizko do mozuka zna4i ako ne se se6ta6 za u6ite idi na u6en lekar a za guloto otidi pri li4niq si lekar kapi6?

Голям фен
    Въри на доктор,не рискувай,щото може да стане и по-лошо.
    /rossa./

kato za na4alo namali decibelite, spi na izkliu4en komp. idi na lekar, ili si napi6i problema v doctor.bzk.bg
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Petko_1
    Guest
    pisha tuak zahstoto pri lichniq mi lekar ima opashka ot pone 15 choveka i to vse pensioneri znaete kolko vreme trqbva da se izchaka edin dartak da mine . I zatova pitam vas koito e po kompetenten kakvo mi se nahvurlqte tuka znam che trqbva da se otide na lekar iskam da razbera prosto dali moje da mi se precaka sluha !

Petko_1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JaYnE
    kato za na4alo namali decibelite, spi na izkliu4en komp. idi na lekar, ili si napi6i problema v doctor.bzk.bg
    mersi ama toq sait neshto ne mi go otvarq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си