- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво следва след 'харесвам те'?
Казваш на момчето, че го харесваш. Следват два варианта:
1. Той не те харесва - казва ти, че е по-добре да сте само приятели и толкова - ок
2. Той те харесва - какво става тогава?
Сигурно ще има отговори, че не е нужно да казваш и че целувката казва всичко. Тогава ще попитам: ако през цялото време се лигавим няма ли да е неловко просто така да го целуна?
При 1-я вариант всичко си е ясно,приятели и толкова.Докато при 2-рия вече трябва да се действа,това за целувката е оригинално...ама не бих казала,че тя може да каже всичко,както и да е.Значи ако се окаже,че и той те харесва,ако е достатъчно решителен ще поеме първата стъпка да те покани да излезете или нещо от сорта,ако ли не,поеми ти инициативата,викни го на кафенце,на разходка или нещо такова.Покажи заинтересованост спрям о него,усмихвай се сладко бъди мила,и бъди сигурна,че той ще се досети как да действа натам![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
При втория вариант нещата почват да се развиват,да излизате заедно,да показвате близост,да флиртувате,да се прегръщате и в подходящия момент се целувате...Абе щом и двамата се харесвате няма от какво да се притесняваш![]()
mila po dobre proveri dali naistina te haresva i tog a moje ida se polu4i
felacio za si4ki
Ами при 1-вия вариант си оставате приятели.Днес много тиинейджъри се целуват и това не показва толкова много.За това най-добре му кажи,че го харесваш.![]()
бих казала 4е 1 вариант е по-стресиращ-за него се притеснявай! иначе ако и той те харесва,тогава супер, заедно сте, излизате,целувки,hugs и т.н.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Съвсем точно казано.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
spored men izhodat e edin da zapo4nete da se vijdate pove4e i to nasame
kato ti kaje 4e ne te haresva a ti imash chuvtsva kum nego produljavash da se borish a ako i toi ima sqdate i obsujdate situaciqta i kvo shte praite za naprede i s malko pove4e kusmet tugvate i si4ko e okaY![]()
Първия вариант се изключва- не може да има приятелство ако има харесване само от едната страна- прекалено мъ4ително е. Тази близост е коварна работа! Ако се харесвате постарайте се да бъдете по- често насаме.... сближете се. Останалото си идва само.![]()
Аха.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
не знам защо ще го кажа това сега ама като прочетох заглавието и ми дойде на ум само "ми харесвам те => искам да правим секс" не знам защо сигурно щото е късно вече.......време си е![]()
![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
umira6 zagiva6 idva kraq na sveta za6toto s tova 4e toi te haresva idvat mnogo problemi!Той те харесва - какво става тогава?
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
вариант 2
еми.. като разбереш ,че и той те харесва някой от двама ви трябва да направи първата крачка... т.е да има целувка...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
.. мии излизате заедно.. гуш.. след тва целувка иии сичко си е на място![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
hah, parvo spored men priatelstvo m/u mom4e i momi4e ne moje da ima!!! vinagi edinq ot dvamata izpitva nqkakvi po silni 4uvstva. reklamata na sprite si go kazva nai- to4no.i za6to da e neumesno da se celunete? ako i toi iska da e s teb, togava po dobre ne gubete vreme!
![]()
Ами ставате гаджета!Разбира се и това трябва да му кажеш,за да е наясно!Първоначално написано от shushulka