.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Супер фен

Tatuirane s liubimiq

Bihte li otishli da se tatuirate i dvamata s liubimiq chovek,zashtoto vse pak tozi beleg shte ostane zavinagi na tqloto vi i vinagi,kogato poglednete tatuirovkata tq shte vi napomnq za nego,kakvoto i da se e sluchilo mejdu vas-hubavo ili losho,tq vinagi shte vi napomnq za liubimiq chovek...Zaslujava li si spored vas?

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не, аз не бих, но това е мое мнение. Истинската връзка е в сърцето, ако тя се скъса дори и да сте с еднакви татуси ... няма да сте заедно
    обичам дениту ми {}

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако обичаш някого истински,той ще бележи не тялото ти,а душата,сърцето,мислите ти!Една татуировка не значи нищо.Освен тва ако се разделим с този човек след месеци,или година или когато и там да е било ще е доста гадно да искаш да го забравиш,да даваш всичко от себе си,а всеки път когато погледнеш да кажем към рамото си да виждаш татуировката ,която сте си направили заедно.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ne bih Kakto kaza to ostava za cql jivot... za men lichno nqma nishto vechno, vsichko si ima nachalo i krai i ako kraq e tejuk ne bih iskala vseki put kogato se pogledna da go izjivqvam nanovo... Ne si struva bolkata ot samoto pravene dori!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Za men e glupavo, ne bih !

Голям фен
    Zashto ne .. kakvo ot tova ako se razdelim nali nqkoga sme se obichali , nali me e karal da se usmihvam , zashto da ne ostavq nqkoi qryk spomen ,koito vinagi da mi napomnq kolko sym bila obichana i shtatsliva ???

Супер фен
    I az spodelqm napalno mnenieto ti i tochno za tova go napravih

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    az li4no ne bih go napravila poradi izbroenite ot teb pri4ini!!!prosto ne mi se gleda edno i sa6to prez celiq mi jivot!mislq 4e 6te mi omrazne! :P
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Еми всеки си има мнение но аз не бих го направика колкото и да го оби4а бих доказала с друго лубожта си отколкото с татуировка

Lichno az ne bih go napravila. Za men trqbva da ostava ne op tqloto, a v surceto.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Lichno az ne bih go napravila. Za men trqbva da ostava ne op tqloto, a v surceto.

Може да се татуирам на средата на гърба така няма да го виждам и да ми напомня
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Guest
    Mislia ,che liybovta moje da se izrazi po-mnogo po- razlichni nachini.Spored men ne e bezmisleno da se tatyirash.

Повече от фен
    Да,бих.Така винаги ще си спомняме един за друг. И след години,когато всеки си има семейства,ще си спомня за ученическата си любов Но когато се разделяме ще е много гадно и ще ни е мъчно да го гледаме,но нищо.Стига той да иска.И без това тази година сме заедно на море,ако той няма нищо против

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Zashto ne .. kakvo ot tova ako se razdelim nali nqkoga sme se obichali , nali me e karal da se usmihvam , zashto da ne ostavq nqkoi qryk spomen ,koito vinagi da mi napomnq kolko sym bila obichana i shtatsliva ???
    Защото ще срещнеш нов човек, който също ще те кара да се чувства обичана. Тогава ще се чудиш с какъв акъл си си направила онази татуировка.

Аз не бих се татуирал. Не си заслужава. Ако с любимата ми е било много хубаво, ще са ми останали спомени. Те биха ми били достатъчни.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    ne ne bih
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Аз бих си направила само временна татуировка.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ami da zashto ne ako i dvamata si tatuirate imenata she e qko :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Принципно обичам да имам нещо за спомен от някого но не и татуйровки смисал против съм такива неща!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Spored men tova e super qko ...
    bih si napravila
    Bqh si napravila sobstvenoru4no s igla imeto na biv6iq lubim 4ovak...spomen (i lo6i i hubavi)
    spomenite sa hubavo ne6to

ami az po princip nikoga ne sym si i pomislqla za takova ne6to makar 4e moq priqtel ima na syrceto si moito ime .. no az nikoga ne bih go napravila ;] ili pone taka si mislq

Голям фен
    С една тату не можеш да докажеш любовта си по никакъв начин освен ако имаш огромен страх от игли или нещо подобно.Пък и след време ако не си с него(което не ти го пожелавам) и си имаш някои друг ще се чувстваш неудобно от татуировката с имато на бившия.Пък и на него не би му било приятно Но както и да е - вече си го направила,дано не съжаляваш мила

Повече от фен
    Град
    (:
    Neznam dali bih go napravila...Imam priqtelka koqto e na 25 i 12 g s edno mom4e e bila i malko predi da se razdelqt si napraviha tatusi na ramenata
    Angeli v cql rust s razpereni krila...
    sega koagto se razdeliha neq mnogo q e qd i prosto v/u liceto na angela napravi tri sulzi
    The pain is temporary!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Mi ne bih si napravila takava tatoirovka..6tot tova e ne6to ve4no a...toq 4ovek de da znam dali sha e ve4no s men i ako edin den si tragne i doide drug kakvo sha q pravq!!!Tova go rpavqt ludite hora koito vqrvat 4e sha sa s toq 4ovek ve4no i sled tova sajalqvat gor4ivo

Мега фен
    На мен пиърсингите ми напомнят за любимия човек - нищо, че той няма и не ми е държал ръката, когато съм ги правила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си