- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko pati go pravite?
ми точно за тогава си има хапченца....12 лв и са двечки..Постинор Дуо...отзад пише как се пият...Първоначално написано от kudravoto
ama precakvat vsi4ko i cikal i organizam i ne sa mnogo efikasni ponqkoga
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Затова е измислена така наречената "планирана контрацепция".![]()
blagodarq(':P')
като прецаквак организъм..няма да ползвате презервативи от 30 цт. ми ще си вземете нещо по-хубаво от сорта на Durex. колкото до цикъла...момче съм и пак знам...като пиеш едното до 12-тия час..нищо няма да ти стане...нито на цикъла...нито на организма..нито ще забременеешПървоначално написано от kudravoto
[quote="Cefalopoid"]като прецаквак организъм..няма да ползвате презервативи от 30 цт. ми ще си вземете нещо по-хубаво от сорта на Durex. колкото до цикъла...момче съм и пак знам...като пиеш едното до 12-тия час..нищо няма да ти стане...нито на цикъла...нито на организма..нито ще забременееш[/quoteПървоначално написано от kudravoto
mi kopuvame si durex a ne nqkakvi ot 20 st. i da ti kaja 4estno tezi ot 20 st sa po sigurni otkolkoto durexa
Тука нещо си противоречиш сам![]()
sama ako ne vuzrazqva6n('')
Наясно ли си колко в вредно, щом изхвърля якцеклетката извън тялото? Като че ли ти да изпиеш нещо, което ти повлиява на тестисите, и то да е безвредно.Първоначално написано от Cefalopoid
Първоначално написано от `Death`Whore`
a mila moga li da te popitam za tazi kontracepciq koqto spomena az imam malko problemi sus surceto i tva vliqe li po nqkakuv na4in?blagodarq ti predvaritelno
Най-добре е да попиташ гинеколог, но не мисля, че оказват влияние на сърцето.
blagodarq mi to poprincip na6te sa lekari i ne mi davat da vzimam protivoza4ata4ni i zatva samo prezervativi ako znae6 ne6to koeto da e novo i po bezapasno spodeli
ХАХахха ново да не се измислят туку така тия работи.Щом вашите са лекари те ще ти кажат най-добре и могат да ти обяснят кога можеш да забременеш и кога не и кога трябва да внимаваш повече.
Щом те са казали, значи не трябва да вземаш. Имах предвид точно противозачатъчните.
Ми най-много стигнах ме за една вечер 5-пъти и на сутринта моя ми вика че се чувствал адски изпразнен или нещо такова![]()
xaaxxaxaxaxxaax agent goce kefish brato mnogo i toПървоначално написано от Агент Гоце
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
PAUL WAALLLLL BABYYY
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ми препълнен ли го очакваш..изцидила си му силицата за живот в негоПървоначално написано от kotenceto__
![]()
Бравооооооооо!!!!!!!!!!
Пълно зарибяване НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ с мръсотии, а еротичните стихове били мръсни....
наистина доста форуми плачат за една истинска ПРОВЕРКА от който трябва!![]()
2-3 пъти..сигурно ако имахме повече време можеше и повече ...ама ..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
normalno e sled purviq put da izdurjame mn pove4e ..
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!