.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

Moderated: Нормално ли е да не се възбудя докато ме лиже?

mii pyrvo da kaja..na 15 sym i s gadjeto mi hodim ot pochti 8 meseca,no o6te ne sym mu pusnala...i to4no zaradi tva posledniq pyt kato bqhme zaedno toi re6i da se vyzpolzva ot 6ansa 4e na6te gi nqma za da me lije..toi e na 19 i sym sigurna 4e ne mu e za pyrvi pyt,no na men mi be6e za pyrvi..bqh 4ela mnogo temi4ki otnosno taq "tehnika" i si4ki momi4eta kazvat 4e e strahotno...a az prez poi4eto vreme trqq6e da se prestruvam 4e mi haresva,za da ne se obidi...pls kajete mi normalno li e da ne se vyzbudq dokato me lije..pyk i samo kogato ry4i4kata mu e tam dolu

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Noir
    Guest
    Спокойно мила, проблема не е в тебе.
    Очевидно приателят ти има проблеми със секса, иначе не би си губил времето 8 месеца с момиче, което не му пуска.

Ми зависи дете лиже и как телиже, всеки си има различни ерогенни зони и такива простотии, всеки се кефи на различни работи, такаче незнам дали е нормално, обаче определено не е ненормално

Guest
    Добрия лиобовник може да възбуди и мъртвец!!!!!!!!!!

Сама си прави изводи за твоя 19 годишен сополанко@#

Guest
    govorili sme na taq tema..makar i ne mnogo 4esto,i toi mi kaza 4e tva 4e ne mu puskam ne e problem za nego...koeto na men mi se stori dosta stranno 6toto vse pak e na 19..i kvoto i da si govorim,mom4e e..normalno e samo sexa da mu e v glavata...nz i kak izdurja,no e fakt...poznavame se pove4e ot 2 godini i toi opredeleno ne raz4ita na tva da mu pusna....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    govorili sme na taq tema..makar i ne mnogo 4esto,i toi mi kaza 4e tva 4e ne mu puskam ne e problem za nego...koeto na men mi se stori dosta stranno 6toto vse pak e na 19..i kvoto i da si govorim,mom4e e..normalno e samo sexa da mu e v glavata...nz i kak izdurja,no e fakt...poznavame se pove4e ot 2 godini i toi opredeleno ne raz4ita na tva da mu pusna....
    Оооооо, такали, аз мисля, че просто е хитър, знае, че все някога ще му пуснеш, и ако наистина ходите от две години и ти не си му пуснала, бъди сигурен, че човека не е останал без секс.

Guest
    hodim ot 8 meseca,no predi tva bqhme mn dobri frs..poznatata istoriq "brat mi" , "sestra mi" i nakraq..

Noir
    Guest
    Щом не разчита на теб за секс, значи разчита на друга.

Град
    БУРГАС
    Ще ти кажа само едно-щом не те възбужда значи не го прави както трябва.Всеки си има места където ако някой ги намери ще е купон.Прото не е успял да намери това място,а проблема не е в теб споко.Ако го обичаш бъди с него,а това че не те възбужда ще се оправи като почнете по често.Не го одрязвай заради това само да ти кажа,а заради причина секса се оправя със времето.Успех ти пожелавам не мисля че търсе секс от друга
    Секса е като математика-прибавяш леглото,изваждаш дрехите,разделяш краката и се умножаваш. .!.-....{P}Замисли са за неограничените възможности ......

Цитирай Първоначално написано от Noir
    Спокойно мила, проблема не е в тебе.
    Очевидно приателят ти има проблеми със секса, иначе не би си губил времето 8 месеца с момиче, което не му пуска.
    =D>

Re: Moderated: Нормално ли е да не се възбудя докато ме лиже

mii pyrvo da kaja..na 15 sym i s gadjeto mi hodim ot pochti 8 meseca,no o6te ne sym mu pusnala...i to4no zaradi tva posledniq pyt kato bqhme zaedno toi re6i da se vyzpolzva ot 6ansa 4e na6te gi nqma za da me lije..toi e na 19 i sym sigurna 4e ne mu e za pyrvi pyt,no na men mi be6e za pyrvi..bqh 4ela mnogo temi4ki otnosno taq "tehnika" i si4ki momi4eta kazvat 4e e strahotno...a az prez poi4eto vreme trqq6e da se prestruvam 4e mi haresva,za da ne se obidi...pls kajete mi normalno li e da ne se vyzbudq dokato me lije..pyk i samo kogato ry4i4kata mu e tam dolu
    zapo4ni da spi6 s 30- godi6ni i 6te se opravi6 , no ako ne iska6 - prodaljavai s prestruvkite

Guest

Цитирай Първоначално написано от Spei64eto
    zapo4ni da spi6 s 30- godi6ni i 6te se opravi6 , no ako ne iska6 - prodaljavai s prestruvkite
    tva za 30godi6nite be6e brutalno

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с приятеля си.Не крии от него.Все пак сте от 8 месеца заедно.Може да му стане гадно,но по-добре да споделяш,отколкото до се измъчваш.

SORRY, но няма ли кой да изхвърли тоя от тоя ФОРУМ, ако не се досещате говоря за NSpi4IsBack
    Та, по темата ... Както ти си чувала отзиви, че френската се харесва на момичетата, така и аз съм чувал обратното. Всичко е нормално защото ние самите сме различни едни от други и всеки има различни чувства. Щом на теб не ти харесва не означава, че е ненормално. Попринцип може да си поговорите за това ... просто свалете картите на масата и ако желаете може отново да опитате, но този път и ти да му помагаш ... насочи го, научи го, покажи му как да ти доставя удоволствие от френската любов!!!

Фен
    Град
    BG
    за нормалното...нормално е....според мен има две обяснения за това....1)притеснила си се и не си се отпуснала....и 2)той не го прави като хората (което е много вазможно)
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Офф, абе момиче, какви изводи си правиш от 1 път?? Като те лиже едно 10 пъти и ти не усещаш нищо, тогава значи имате сериозен проблем... Ама то едно че ти е било за 1 път и не си знаела де са намираш и искаш и голямото "О" да изпиташ...
    HardC0re and BDSM forever

лети
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Офф, абе момиче, какви изводи си правиш от 1 път?? Като те лиже едно 10 пъти и ти не усещаш нищо, тогава значи имате сериозен проблем... Ама то едно че ти е било за 1 път и не си знаела де са намираш и искаш и голямото "О" да изпиташ...
    абсолютно съм съгласна! и при мен първите пъти беше странно, не изпитвах точно възбуда, може би бях ипрекалено притеснена, защото изпитвах подобно нещо за пръв път, но сега след като го правим доста чоесто изпитвам ОГРОМНООО удоволствие. Просто не очаквайю от пърмия път всичко да е идеално! Бтв, приятелят ми наистина го прави перфектно...

Аз ще те посъветвам да го направите пак, да се отпуснеш и всичко ще сиодйде на мястото

проблема е в него....
    понякога и 5 минути са достатъчни (за голямото Охх) понякога 15....
    а щом не ти харесва значи незнае... покажи му каде ти е клитора.... Г точката и тн...
    Gott wei

Мега фен
    Джи точката трудно ще достигне и стимулира с език, душко.

е са знаеш ако няма пръсти докато лижеш нестава нищо.... трябват си и пръсти... а от 10 един може да е на Г-то....
    Gott wei

Голям фен
    Град
    Memphis

ot takvis tupi kurvi4ki kat tebe mi sa povdiga 4ak tu spish i sas 66 godishni razkaji ni tuka kak e kefi li te
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest

pf..ako iskash moje i s bashta mi da probvam,toi e na 37 ne sum stignala do tam oshte...i Ne SmqTaM Da StiGaM ! grrrr..

Повече от фен
    mai toi nemoi da te oprai kato horata

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    egati kak i narejdate gadjeto.. tova 4e ne e pravil seks s neq ne zna4i 4e toi ima problemi, nai-malkoto moje bi q obi4a za da e o6te s neq!
    a tova 4e ne si se vyzbudila moje da e poradi mnogo pri4ini, da ti e bilo ne6to nervno ili pyk da ne si go iskala to4no togava, a moje toi ne6to da ne e ulu4il 4uvstvitelnite to4ki..za6to pyk da e nenormalno?

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    egati kak i narejdate gadjeto.. tova 4e ne e pravil seks s neq ne zna4i 4e toi ima problemi, nai-malkoto moje bi q obi4a za da e o6te s neq!
    a tova 4e ne si se vyzbudila moje da e poradi mnogo pri4ini, da ti e bilo ne6to nervno ili pyk da ne si go iskala to4no togava, a moje toi ne6to da ne e ulu4il 4uvstvitelnite to4ki..za6to pyk da e nenormalno?
    abe i ti lekar stana ei strashna rabota tuka ako imam problem da znaish pri teb she sa konsultiram ostavi si i nomera za konsultacia
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си