.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

Към момичетата?

Ако някое момче ви каже в очите че ви харесва или обича бихте ли казали че вие не изпитвате същото към него даже и да изпитвате.Как бихте реагирали?

Не,ще си изкажа всичко,което чувствам,зашото така хем наранявам момчето,хем притискам моите чувства

Ако изпитвам същото бих му го казала разбира се! Каквото и да изпитвам към него бих у го казала съвсем точно и ясно. Не обичам недомлъвките. Не виждам смисъл да го лъжа, особено ако го харесвам! Ако не, дори с риск да го нараня, бих ми казала наистина какви чувства имим към него.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами предпочитам да му кажа истината,а не да го лъжа,защото така ще е по-зле и за двамата.Най-добре да бъдеш честна с този човек.

Фен
    Град
    nearby
    Цитирай Първоначално написано от Mystery
    Ако изпитвам същото бих му го казала разбира се! Каквото и да изпитвам към него бих у го казала съвсем точно и ясно. Не обичам недомлъвките. Не виждам смисъл да го лъжа, особено ако го харесвам! Ако не, дори с риск да го нараня, бих ми казала наистина какви чувства имим към него.
    правилно!
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    след като изпитвам същите чувства,защо да крия? тъпо е и не виждам смисъл
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

=D> =D> =D>
    Бих направила същото
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Голям фен
    ами...аз лично бих му казала точното си мнение по въпроса,щото мисля че е тъпо да крия чувствата си за да не го нараня или нещо такова,а и още по гадно е когато човека тай напразни надежди !пък ако споделям чувствата му що да не му кажа?!?
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

o0o0o0o0o да ... даже в момента се разиграва подобно нещо при мен . Момчето е от моя клас и адски мн00 си пада по мене само че аз въобще не го харесвам ..... след като съвсем тактично го отрязах той не спря да ме тормозри ... дайе продължи още повече да ме тромози ... ся като се замисля тряаше така да го резна , че да го накарам да се разплаче

e ako i az izpitvam su6toto kum nego 6te my kaja 4e go obi4am ili haresvam logi4no e nqma zto da ne go napravq....a ako ne mi haresva 6te my go namekna ili 6te my go kaja napravo vse pak da ne my suzdavam nqkvi naprazni izluzii
    Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq

Предпочитам да му кажа всичко. А ако има някаква пречка между нас-просто да я обсъдим. Все пак винаги е най-добре да се казва истината, дори и когато истината боли...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

I az sum za! =D>
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от IvicHkA
    правилно!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Цитирай Първоначално написано от IvicHkA
    правилно!
    i az mislq taka

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

;о)

разбира се че трябва да се каже всичко.. просто няма смисал от лъжи и измислици..ако скриеш чувствата си нараняваш и себе си и него... т.е сичко трябва да се казва ;-]
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako ne go haresvam shte mu kaja che ne go haresvam.. samo che po nqkakaf po taktichen nachin.. za da ne go zaboli mnogo.. shtoto znam kolko boli ei tei.. A pyk ako go haresvam .. prosto nqma da se zamislq da mu kaja che i az go haresvam.. Mnogo qsno che nqma da go izlyja

Guest
    Ако и аз чувствам същото ще му го кажа. А ако не-само ще се усмихна.
    И ако това"Харесвам те!"или "Обичам те!" го чувам рядко,ще се усмихна и ще го целуна нежно.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако той ме харесва,и аз го харесвам-не виждам какъв е проблема?Разбира се че ще му кажа че изпотвам същото към него и вероятно нещата между нас ще почнат да се развиват.Какъв е смисъла да се прикриват чувства?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    и какъв е смисълът да лъжа? Да изгубя шанса си да бъда с момчето, което обичам ли ? Хах, да бе.. казвам си това, което ми е на душата и толкоз
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Аз ли4но съм по притеснителен 4овек относно мом4етата така 4е аз 100% няма да му кажа 4е го харесвам даже да е така.Ве4е ми се е слу4вало.Едно мом4е толкова рязко ме пита дали искам да тръгнем 4е аз без изоб6то да мисля го отрязах за което ве4е мн съжалявам Не се казва така в о4ите...Ама то зависи от моми4ето...някои моми4ета няма да се притеснят да си кажат,но други 6те се стрснат и 6те кажат някоя глупост без да мислят като мене.Така 4е преди да ре6и6 как да каже6 на моми4ето 4е го харесва6 трябва да го познажа6 добре за да прецени6.Успех

ами ако изпитвам нещо ще му кажа ако не сигорно ще започна да увъртам нещо

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    е ако и аз изпитвам същото естествено че ще му го кажа. пък и как по друг начин да ми го кажа освен в очите... с бележки или с смс.. да не сме 3-ти клас
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Ако изпитвам същото към него,ще му го кажа,но ако не е така,няма смисъл да се залъгваме!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    след като изпитвам същите чувства,защо да крия? тъпо е и не виждам смисъл
    съгласна съм!Все пак чувствата не са срамно нещо,и не виждам причина да ги крием...
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ми това ми се е слючвало вече прекалено много пъти но тъй като в повечето случаи или изобщо не изпитвам нищо само фр или ме е гат от тези които ми го кажат аз си замълчавам обръщам им внимание при което те си мислят че имат някакъв шанс и знам че не е хубаво така само че е прекалено гадно да ти кяят че не те харесват затова никога не им го казвам а ако е някой които го обичам защо пък да не му отвърна на чувствата
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си