- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата?
особено когато са споделени... защо да се криятПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Споделени чувства и да крия.....няма логика,не бих крила за нищо на света,това е моето мнение
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Mi 4e ako i az izpitvam sa6toto kakav e smisala da kriq??? I v dvata slu4aq 6te mu kaja kakvo 4uvstvam, mislq 4e e glupavo da laje6 v podoben slu4ai!
Ako imam 4uvstva kum nego, 6te mu otvurna.6te mu zaqvq 4e i az go obi4am.
Istinata,istinata i nishto drugo ....![]()
aaammm, ako znm 4e toi ne bi kazal 4e me obi4a sled kato az mu go kaja, ne bih mu priznala 4uvstvata si.![]()
ми ако и аз го харесвам няма никфи проблеми, но ако не го харесвам ще ми стане неловко и се пак който и вариант да е ще му кажа истинатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ами ако не сте сигурни че ви говори истината?
е ти от колко време го познаваш?няма как да ти каже че те обича а да се познавате от 2 дена,разбира се когато някои е искрен към теб и кога не е,а ако се самняваш в думите му,не казваи че го обичаш макар че ако наистина го обичаш защо да не му кажеш,но ти решаваш![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ако не изпитвам същото, няма смисъл да залъгвам и него и себе си, така че с риск да го нараня е най-добре да бъда честна с него.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!