- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq vi kajete va6eto mnenie
Obi4am Borislav ot edna godina,no toi zapo4na da mi obra6ta vnimanie 4ak sega!Kazal e na fr mi 4e me haresva,a na men mi pisa nqkav sms-kak si sladur4e i dr!Kogato mu se obadih i direkno mu zadadoh vaprosa ima li nqkvi 4uvstva kam nem toi kaza 4e ne se poznavame dostata4no dobre,no ima nqkvi 4uvstva i mi predloji da se vidim v ponedelnik da ama az togava imam rojden den i mu otkazah.Pomolih da se sre6nem drug pat i toi se saglasi?!Spored vas ima li nqkvi 4uvstva toi kam men?
еми...странна ситуация...може и да има![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
a za6to ne pokani6 borislav na rojdeniq si den ?
Za6toto e na selo.I iska6e da se vidim karlovo,koeto e gore-dolu na ednakvo raztoqniq ot moq grad i seloto mu!
Взе ми буквите направо от клавиатуратаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
е защо питаш, човека си ти го е казал. има чувства ама е много рано да говорите за тях. спокойно! успех))
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
Blagodarq![]()
da opredeleno ima chuvstva..ama vzemete sa sled kato ima nqkva liubov mejdu vas da pogovorite i da obsudite neshtata i situaciqta kusmet i da pishesh kvo e stanalo
izvinqvai karlovo li pi6e 6toto i az sam ot karlovo.ima6 li skype?Първоначално написано от Avtora
е, щом казва, че има значи е така. не ми е ясно ти какво не разбираш от цялата тази ситуация?! нали той самия ти го е признал.
ако се притесняваш, че ти е поискал време - да ти имам проблемите! не бързай толкова, ще вземеш да уплашиш човека, бе!!!
Ми то момчето ти го е казало!Закво питаш нас?Изпитва нещо към теб ,но иска още малко да те опознае и тогава евентуслно ще бъде по-наясно със себе си и със чувствата си.Мисля че нещата вървят на добре,така че не се безпокой!Има привличане и от двете странивъпрос на време е да сте заедно
![]()
мм сас сигурн0ст има чувства кам теб .. т0 си личи п0 думите к0ит0 каза ти .. пр0ст0 0ще е ран0..н0 сас времет0 ще се п0лучи... късмет \/
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Da no ne sam uverena v nego kato mu se obajdam nqkav si mal4i i trq da mu vadq dumite s 4engel!
1. Има.
2. Няма.
Ne mu se hvarlqi na vrata vednaga.. Ne pokazvai che ot 1 godina chakash toq mig... Ostavi go malko da se potrudi za tebe.. i sama se ubedi dali toi naistina ima chuvstva kam tebe..![]()
Veroqtno naistina o6te e rano! S vremeto i toi i ti 6te razberete kakvi sa 4uvstvata mu! Uspeh!![]()
Btw: Koi e tvoq grad?
еми и според мен има чувства.. просто му дай време...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Mi pokani go na rd-to si a pyk i shtom ti kazva 4e veroqtno ima zna4i predpolagam 4e kazva istinata
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
[/b] сагласна сам с теб =D>
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Kolko vreme iskate da mu dam sled kato 4akam tozi moment ot 1 godina![]()
Hah.. Ami kolkoto ti precenish be.. Kogato usetish che toi naistina iska da te ima ito ne samo za nqkolko dni.. Togava mu dai vsichko..
Emi ima, izlez s nego na sre6ta i ne6tata 6te se polu4at, a za6to ne go pokani6 na rojdeniq ti den?
Abe tq taka i taka 6te sujelqva i 6te si go iska.Taka4e nqma da zagubi ako opita.Po-dobre e ne mislite li.