- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq vi kajete va6eto mnenie
Първоначално написано от 6emet4e
izlezte parvo za da razbere6. po tel-a ne vijda6 izrajeniqta na 4oveka
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Ima 4uvstva!!!!uSPEH
Mи щом ти е казал,значи има!Другата възможност е да е от съжаление...което е ужасно...или може просто да ти се кефи..да не са точнои чувства..и да си мисли,че сичко ще потрръгне ако те опознае!
a za6to e o pokani na rojdeniq den moje tam da se izqsnite
Най вероятно момчето изпитва чувства към тебе ,но за да се увери в тях е нужно да се опознаете малко повече.Не разкривай чувствата си пред него,нека мине малко време.
Spored men go kefish, interesna si mu, ama..ne nasilvai neshtata.Ostavi go..a i sam ti e kazal, che oshte ne se poznavate dostatuchno.
Vremeto shte pokaje :P
А аз от къде да знам дали има чувства...то така от един разговор не се получава...може да е само за забавление, може да е бъзик...но може и да е сериозен в отношенията си към теб.Ако си пуснала темата, за да чуеш, че има някакви чувства към теб...добре - той има някакви чувства към теб.
Обаче ако искаш съвет, то моят е:Ние от това, което си написала не можем да определим какви са чувствата му.Но ти можеш да разбереш в бъдеще...тоест излез с него както сте се уговорили...излез втори, трети път...ако има нещо, което трябва да стане, то бъди сигурна, че ще стане![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ot zdrasti sladur4e ne moje da se tvardi takova ne6to ne e napalno vazmojno taka 4e vijte se pogovoete si i 6te razbere6 kak stoqt ne6tata
dano vsi4ko da e v tvoq polza kasmet