- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- спортове
тенис на корт много си го обичам :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
mnogo haresvam figurnoto purzalqne zashtoto sam trenirala i go namiram za mngo krasiv sport![]()
Обожавам мотокроса.Естествено заради кросовите мотори.
He Is The Poison And The Antidote
Freerun и Parkour не е едно и също!Първоначално написано от onzi__
Това е често срещана заблуда!![]()
Ако те интересува повече,прати ми ЛС за да ти обясня,мисля че съм достатъчно компетентна..за 2 години съм натрупала много знания в тази област.
Моят спорт е Le Parkour.Доста нов спорт.Не е за ламери!
Не ми се обяснява на дълго и нашироко какво представлява,затова ще се измъкна с дефиниция "Най-лесният начин да достигнеш от точка А до точка Б,без да се съобразяваш с препядствията по пътя" (например..огради,мантинели ,подлези)
Ако някой е гледал Yamakashi..![]()
Мечтая си да карам сноуборд,затова пуснах едно гласче за зимни,понеже не знаех,дали е към зимни,или към екстремни...
Но на сърцето винаги ще си ми остане художествената гимнастика!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
streetball
волейбол \/ Тренирам от близо 3 години и много се кефа на спорта..
![]()
ami na men mnogo mi haresva tenisa na kord!mnogo gotin sport!ot skoro treniram tenis i mi e mnogo zabavno
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от midnight...
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
tennis na kort rulzz...ami na6te sa me zapisali kato malka i ot togava si go treniram i sega ve4e kato po golqma mn sum zapalena po nego \/
Фрирън.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Футбол ест.-все пак приятелят ми го тренира,но също много ми харесва и фугурното пързаляне,защото е много красив спорт
![]()
f@nt@zi@
Аз гласувах за езда, макар че никога не съм тренирала, но просто много обичам конете и винаги съм искала да практикувам този спорт.
Аз дадох своя глас за Волейбола.Това е спортът в който няма съприкосновение с другите играчи и е по-малка опасността от нараняване!!Аз тренирам Волейбол ими харесва определено!
Всяка сутрин желаеш да го почувстваш, да го духаш, да го допреш до устните си...тогава горещата течност се излива в теб....Това е насладата от КАФЕТО!!!
аз мн се кефя на плуването щото е супер културен спорт,развива тялото и като цяло е полезен...тъпо е че не мога да го практикувам по-често
What goes around, comes around...
mi az predpo4itam voleibol,za6toto mi haresva mn kakto da igraq taka i da gledam.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ф1.Въпреки че не мога да го практикувам е интересно за гледане невероятно екстремно и красиво и това че незнаеш кой ще е пръв го прави още по готин по изненадващ е.Харесвам Moto GP по същата прицина.А футблола много красив спорт стига да се играе талантливо и от таланти а не от някакви жалки смешници