.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Na6ite me sledqt

Голям фен

Na6ite me sledqt

[b]Днеска си излизам аз навън из квартала ама отидохме с приятеля ми в тях за малко и телефона ми звъни-тати.Вика ми къде си??И аз му отговарям че съм навън и тои ми вика къде по-точно.Аз му обясних че съм пред входа на гаджето(щтот преди туи наистина бяхме там)а тои ми вика къде си аз що не те виждам.Щтото излязли с мама на кръчма, не ме видели и веднага ме проверяват.Не се случва за първи път.Досадно е.Вярно не съм толкова голяма само на 16 съм но мисля че и сама мога да решавам къде да си ходя-знаят с приятеля ми съм имам си час,прибирам се навреме и винаги ме изпраща.Какво повече искат от мен????????????

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    о боже мой!
    какъв проблем...татко веднъж се оказал на същото място дето съм била преди 5 мин ...ама той ме следииии!!!
    бахти глупавите проблеми
    то даже и не е проблем

Фен
    Град
    Мелмак
    Е родителите са такива...примири се

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Просто са по-притеснителни и може би ти нямат доверие.
    Имат ли причина да не ти се доверяват?

Супер фен
    Нормално е всеки родител да е загрижен за детето си,особено ако е момиче. Според мен щом са били на кръчма в близост до входа на гаджето ти,просто е случайност. Едва ли те следят

Guest
    be za va6te nz, ama moite otkakto gi zapoznah s gadjeto me pyskat navsqkude s nego. kogato sum s nego nqmam ve4eren 4as, a ina4e 12.30 me iskat v nas... probvai da pogovri6 s tqh, obqsni im 4e nqma za kakvo da se sumnqvat v teb i suvsem spokoino im obqsni 4e ni ti e priqtno postoqnno da te proverqt, kaji im 4e trqbva da ti imat doverie i im dokaji 4e e taka

Хах, голяма работа като са ти се обадили да видят къде си! Лошото е, че си ги излъгала. Следващия път като ти правят проверки да знаеш, че ти си си виновна!

Nashte i da iskam nemogat da me sledut zashtoto ne se zdurjam na edno mqsto pove4e ot 5 min. mislq 4e ako pogovorish s roditelite s i za tova te shte prestanut

Супер фен Аватара на maybelline
    Нашите никога не са ме следели,ходя където си искам.Покажи на вашите,че си отговорна,можеш да преценяваш сама каде и кога да ходиш и че могат да ти имат доверие.Ако с някаква постъпка си им показала обатното - нищо чудно и да те следят

emi qvno ima6 mnogo pritesnitelni roditeli

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Еми явно си заслужила да те следят нямат ти доверие или нещо от сорта а може и наистина да е било случайност ти пък не се пали от тва..
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    ne skivash li che gi e strah da ne se izchukate bee!!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пфу..явно не си заслужила да ти вярват. Според мен 16 години не са малко, дори и за момиче. А може би защото аз все имам контакти с по-отворени и освободени момичета без толкова ограничения. НО все пак 16 години...не са малко. К'во толкова че те няма пред блока. МОже и ти като тях да имаш нужда да идеш на кръчма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си