- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem s erekciqta
kakvo da narpavq imam nova proqtelka i neshto ne se poluchi ot pyrviq pyt strahuvam se da ne se povtori znam che ne e zaradi neq, zashtoto tq e neveroqtna i dade vsichko ot sebe si prosot ne mi stana
predi neq sym bil samo s edno momiche, i ne sme imali problemi
pls help
trqbva da si po spokoen nese pritesnqvai i vsi4ko 6te e nared tva moga ti pomognauspeh
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
dali?
ima li neshto koeto moje da me stimulira, kato hapcheta tam, de da znam
може да не те възбужда достатъчно или да се притесняваш...
а тфа за хапчетата... ми давай, пий виагра и след 1 година съвсем да не можеш да го вдигнеш без нея (виаграта)
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
1 час преди секса разбий една кофичка кисело мляко, вътре нахакай колкото се може повече магданоз и изпий/изяж това нещо. Ще ти гарантира безпроблемна ерекция .. поне за 1вия път. Е, не очаквай веднага да ти щръкне, трябва да имаш все пак и нагласата. Най убаво е да не мислиш за секс или в никакъв случай не мислиш за минали гафове.Първоначално написано от jambolboy
Виаграта дава зашеметяващи резултати, уви струва майка си баща си, 160 лв за 4 хапчета от 100 мг. 1то хапче делиш на 4 и така ти излиза по тънко ... мен ако ме питаш пробвай да се отпуснеш и си хапвай по често магданоз, но ако случайно стигнеш до виагра, няма от кво да се плашиш, тва хапче не вреди кой знае колко, трябва само да имаш в предвид, че виаграта е средство за подържане на ерекцията, но тя не е в състояние да я предизвика. За друго не се сещам, а и още нещо, много ща боли тиквата послеИмам в предвид горната тиква т.е. главата
![]()
Сетих се за още нящо - ако си фен на мастиката, няма да ти казвам кво става като заредиш 100 грама.
Основният проблем тук е, че много мирише мамка му, иначе наистина го вдига и свършваш бааавно, ах тая мастика![]()
за мене проблема е в притеснението или мястото..бъди спокоен..всичко ще е наред![]()
винаги първия път с ново момиче е малко притеснително...
ма по натам страшно няма...
ти не си на 80 та да имаш проблеми с ерекцията... то дядовци в парка маструбират... ахахаха
ако не следващия то по следващия...
Gott wei
правилнотака че горе главата
всичко ши е точно..be calm
![]()
Спокойно,това е от притеснение.Нямаш никакъв проблем.
Опитай два дни да не се изпразваш и на третия като се видите с нея,няма да имаш никакъв проблем.
Опитай се да се отпуснеш максимално и да се надяваме, че проблемът ще бъде решен.Първоначално написано от koalka
![]()
Moje da e bilo i ot jegata edna poznata mi e razkazvala che s neiniq priqtel v jegata sa izkali da praat neshto na nekva polqnka ama na nego ne e moglo da mu stane inache strashno mnogo mu se e pravil seks..a puk i naistina purvi put s novo momiche si e pritisnitelno...otpusni se i se otdai izcqlo na neq i na strastite i vsichko shte si stane ot sammo sebe si![]()