- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak dago nakaram da me lije
zdraveite imam edin mani4ak problem.neznam kak da nakaram gadjeto mi da me lije.pravil go e ama samo kogato na nego mu skimne,a tva mene me vazbujda adski mnogo.molqvi pomognete mi kak da mi napravi kefa i na men![]()
Яка темичка!
Предизвикай го ... направи всичко така че това да е единственото, което да може да прави
Или по-лесния вариант ... поговорете си![]()
Кажи му,нали трябва да има удоволствие и за двамата все пак
изнасили го![]()
не ве само прави тфа дето и аз
бутни му главата надолу ако пак неще е нарочно
от тфа улав да си ше се сетиш
успех :P
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
![]()
1-во Поговори с него ... Питай го какво Му доставя удоволствие ..... *ако има поне малко мозък ще ти зададе и на теб въпросът*
2-ро .... Нз пробвай горните съвети ... да го напътстваш по пътя на доло
3-топОлзваи сметана шоколад .. мед нещо и .... покажи му пътя на доло
3-тоНаръчник за Френска Любов
като подарък !!!
или нещо от сорта 100 начина как да задоволиш своята приятелка
Или му дай линк към Теенпроблем.ком там темичката за Оралната любов и 10 съвета за момчета ...
натискаш му тиквата надоло....лижи копелеееее
Ами просто поговори с него и му кажи,че го искаш.Все пак трябва да си доставяте взаимно удоволствие.Както казаха по-горе предизвикай го,придърпай му главата.
mejdu drugoto tova s knijkata e dosta dobur suvet zashto ne opitash![]()
тва с главата не е много добра идея... поне аз мразя да ме карат насила. все едно на теб да ти бутат главата че да праиш бибитки... пък иначе по темата : ми тва което го казваш на нас му го кажи на него... за кво ходите ако не можете да се чуствате добре един с друг и не можете да си казвате каквото мислситеПървоначално написано от koalka
![]()
2т.системно.
Седни му на лицето![]()
Просто му прошепни че искаш да те лиже и готово![]()
xaxa тва беше смешно!Първоначално написано от Анонимко
Vinagi sym smqtala,4e razgovorite mejdu dvamata partniori (po kakyvto i da bilo problem) sa neizbejni,ako iska 4ovek da ima edna naistina dobra vryzka.Taka 4e i moqt syvet e-izdebni podhodq6tiq moment za da pogovori6 s nego i da se nadqvame 4e uspehyt 6te e s teb! Ako ne drugo,pone bi mogla da razbere6 koq e pri4inata da ne ti dostavq taka jelanoto ot teb udovolstvie i da razre6ite zaedno tozi problem. UsPeH tI jElAq!![]()
Наистина, хвани и поговори с него! УспехПървоначално написано от Анонимко
пу даваи направо бутни му главата на долу и ако не се сети е т^п пьк ако не стане така му кажи че искаш да те лиже и че ти доставя голямо удоволсвие и таака ..
Да правиш френска на момиче е супер яко ... приятеля ти май обаче мисли друго яче, така че само разговор може да свърши работа в този случай
Подмий се!![]()
ami opitvala sum da govorq s nego ama ne napravo.pravila sum mu zaka4livi nameci.ponqkoga se pravi na udaren 4e ne me razbira a ponqkoga go pravi,no samo kogato toi sam si re6i.a pyk kato 4e li malko me e sram da mu kaja"iskam da mi pravi6 frenska lubov"i vse pak mn vi blagodarq za savetite do tuk :P
Предложи му 69.
Или 68 - той на теб, ти имаш да му връщаш 1.
Аз пък се чудя как да накарам мойта да ми даде да я лижа...
Да си чувала за една позичка 69 69 69 69 69 69
ХеХе може да си решим взаимно проблемите.Базикам се разбира се.Първоначално написано от Анонимко
Абе момчета кажете на вас доставяли ви удоволствие да правите френска лубов
Или им доставя голямо удоволствие, или обожават евините сокове, или знаят само този начин за навлажняване на жена.
/оff-topicПървоначално написано от sladkata_hilary
Що се хилиш?