.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Целувка и възбуда

До сега не сум се целувал с език с никое момиче и имам чувството че като се целуваме аз много ще се възбудя и знаете кое ще стане твърдо в панталоните ми!!!
    А ако стане така как да се доближа до момичето???То ще го усети и сигурно ще умра от срам!(а и не знам как ще се почувства момичето)
    Моля ви кажете как да се справя с този проблем???

Супер фен Аватара на maybelline
    Ами незнам как точно можеш да го избегнеш.Поне на момчетата,които познавам не им се е случвало да се възбудят дотолкова от целвка с език.Вярно,приятно е,но чак да се възбудиш не е много вероятно.За всеки случай носи слипове и отгоре дънки - така момичето нищо няма да разбере.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ами незнам как точно можеш да го избегнеш.Поне на момчетата,които познавам не им се е случвало да се възбудят дотолкова от целвка с език.Вярно,приятно е,но чак да се възбудиш не е много вероятно.За всеки случай носи слипове и отгоре дънки - така момичето нищо няма да разбере.
    Точно така!Обаче се случва да се възбудят!

abe spoko tova e ne6to kato kompliment za momi4eto 4e se vazbujda6 dori ot {}

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Фен
    Град
    nearby
    nqma da se vuzbudish oshte ot purvata celuvka shtom dosega ne si go pravil. prosto shte si prekaleno pritesnen i da se sluchi ne e zaduljitelno da se doblijavash chak tolkova do momicheto. spazvai samo 1cm distanciq i nqma da ima problem, a prez dunki nishto ne se vijda! uspeh
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Koe te kara da mislish che shte se vazbudish pri polojenie che nikoga ne si probval ? Ne mislq che moje da stane.. Spoks

Мега фен
    Момичето може да реагира по 2 начина:
    1. Да се сдуха, особено ако доближиш "знаеш кое в панталоните си" до нея. Начинът е просто да не го буташ в нея.
    2. Ще се изкефи, обаче е по-вероятно първото, защото не вярвам да се целуваш с някоя опитна.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Винаги ми е много странно защо толкова се срамувате, че като се целувате с някоя сте се възбудили? На мен пък ми е много приятно да знам, че доставям на момчето някакво удоволствие и че не прави всичко механично и не му е готино.. е верно, ако ходите отскоро или това е първа целувка ще е малко по-неловко, нооо за напред няма да се притеснявай от това,ей
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

това пьк за пьрви пьт го чувам "от пьрвата целувка да се вьзбудя..."
    1во. невярвам да стане пьк ако стане стане ...
    2ро. това за дьнките е идея но е в краен случаи ако наистина си сигорен че ще стане ...

и Успех

Супер фен
    Е защо да не може да се възбуди от една целувка?!На приятеля ми му се е случвало и на мен ми става приятно в такива ситуации...мисълта ми е,че по принцип няма нищо странно да се възбудиш,но едва ли ще е от първата целувка,просто последното,за което ще мислиш е за това какво става в гащите ти
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Mi vzavisimost ot tova na kolko god ste, moje6 da q zavede6 vuv vas i da legnete na legloto.da q razceluva6 i ako takova onova... tq 6te useti i ne samo celuvkata 6te se polu4i a i ne6to drugo
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    еми няма нищо лошо в това.. поздравления ако стане, дано момичето да е малко по-наясно че няма нищо страшно и необичайно в това да възбубиш гаджето си
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Koe te kara da mislish che shte se vazbudish pri polojenie che nikoga ne si probval ? Ne mislq che moje da stane.. Spoks
    Me 2

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Me 2
    Eми...време е някой да ви светне, че мъжете доста се възбуждат от целувки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си