- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРЕКАЛЕНО СЪМ ДЕБЕЛА!
Сега... Знам, че ще кажете, че преувеличавам, но си е така. Много съм дебела. Е не чак много. Но си имам лоен задник. Днеска ще се прави купон около един басейн. Ще бъде толкова яко. Ще бъдем с най-великата компания на света. С тях ми е толкова весело! Последния път така се смях, че буквално ме заболя стомаха от смях. Накрая до такава степен ме болеше, че просто стоях на едно място и се тресях безмълвно от смях! Тия хора са велики и... чудесно изглеждащи! Имат перфектни тела! Всички до един! Освен това от седмица ходя с едно момче от тая компания! Той е страшен сладур, но... Не сикам да ме гледа по бански! Раздвоена съм! Обичам басейните, а и с тях ще е пълен купон! ПАРТИ! Все пак съм с най-великата компания на света... Но съм дебела... И то много... Мисля си, че този проблем ще ми пречи да се забавлявам. Ще съм покрай супер сладури и мен така ще ме е срам, че още преди да съм си саблякла банския ще реша да си тръгна! А и си мсиля, че другите ще ме сочат и ще викат: "Гледай тия салдури, ква коза повлекли със себе си!" Блах... НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЪБЛИЧАМ ПО БАНСКИ! Още повече, че може ТОЙ да дойде и само като ме види ще си каже: "Ква е тая лоена буца, с която съм тръгнал?! Боже колко съм сляп! Я да не се излагам! Ще я зарежа!" И КРАЙ! Ще съжалявам до края на живота си, че съм отишла! оххххх... Какво да правя?!![]()
ami kaji,4e si nerazpolojena i 4e nemoje6 da se subli4a6 po banski ili vuob6te ne otivai!
абе момуче не трябва да се притесняваш ти ако зн колко дебели (наистина дебели) аз вся кат ходя по басейни .. тях не ги инт..
тей че напрей си кефа никой нощо няма да ти кажи..или пак ак0 не искаш пр0ст0 0буи п0ла и п0тник .. и с тях ще влизаш ;О)
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Edna moq priatelka predi nqkolko dni me zanimavashe sas absolutno sashtia problem.. I na neq i kazah che trqbva da ide!!! Shte otidesh i shte se zabavlqvash.. zashtoto toi ne e trygnal s tebe zashtoto golemiq ti zadnik ne si lichi prez pantalona.. Trqbva da otidesh.. trqbva! Zashtoto shte syjalqvash ako ne otidesh .. a ne obratnoto! I kato otidesh nqma da stoish s molesht za sachuvtsvie pogled a shte si gledash kefa.. ne vqrvam nqkoi da si kaje nqkoq ot glupostite koito si mislish... nito pyk gadjeto ti da te zareje..No ako naistina ne mojesh da se otarvesh ot paranoqta si.. Togava si nameri nqkakvo izvinenie.. i ne hodi s "nai velikata kompaniq na sveta" ..
Otidi i se zabavlqvai i hich da ne ti puka ot horskoto mnenie. Vse pak ti ne jiveesh za horata. No puk, ako tolkova se pritesnqvash obui nqkakvi shorti i ot gore gonishteto na banskiq. Stoi gotino, vijdala sum momicheta da hodqt taka i me kefi. Uspeh! No v nikakuv sluchai ne se kompleksirai.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
какво ти пука! отиваш и си правиш кефа, ако не покажеш, че се срамуваш от фигурата си няма кой да и отдаде чак пък толкова голямо значение. ако някой си направи шега отговаряш с усмивка и с шега и проблема е никакъв. ако започнеш да се притесняваш и прикриваш ще привлечеш повече негативно влияние и дори съжаление. дерзай![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
6tom tolkova se pritesnqva6 po-dobre ne hodi kaji im 4e si nastinala ili ne6to takova ili im kaji 4e ne ti se hodi na basein i izmislete nqkakvo dugo mqsto
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
разбира се че трябва да идеш!Ако след 2 дни направят купон пак ли няма да идеш?Там ще е гаджето ти...Когато той е тръгнал с теб едва ли не е забелязал тялото ти,но въпреки това той е с теб,защото вероятно изпитва нещо към теб.Кво те интересува мнението на другите?Пък и щом сте приятели не виждам защо да ти се подиграват или да те бъзикат.По-скоро се хвани със някакъв спорт или иди при някои фитнес инструктор да ти състави програмка и да си стегнеш тялото.освен тва полуването е страхотен спорт и точно на басейна ще може да го практикуваш.Ще отидете там за да се забавлявате,не да си сравнявате телата!Пък ако не искаш да си личи толкова тялото ти,може да не слагаш изрязан бански или пък отгор върху банския да си вържеш една кърпа и си готова![]()
След като не искаш да се събличаш по бански-не го прави. Наистина можеш да кажеш, че си неразположена и да си останеш по пола и блузка(примерно)...Щом наистина няма да ти е комфортно по бански, недей да се събличаш, но това не значи, че трябва да пропускаш купона.
Успех!![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ето и моето мнение :
1)Не е важно как изглеждаш 6том си с любимите хора на любимото място и 6том 6те си прави6 кефа.Знае6 ли какви жени по 200 кг(буквално) има на плажа и на басейните ама НЕ ИМ ПУКА.
2)Ако гаджето ти наистина те оби4а няма да те остави 6тот имаш голям задник а 6те те хареса такаваа каквато си.А пък ако наистина скъса с тебе - о6те по зле за него - тъкмо 6те разбере6 колко държи на теб и дали наистина те оби4а .
А ако не ме послу6а6 и наистина не иска6 да дойде6...както казаха си4ки останали кажи 4е си нарезположена или...виждала съм жени които си слагат някоя кърпа на задника за да го закрие![]()
ако пьк се имаш за прекалено дебела ходи на фитнес прави някакви диети тренираи и отслабни
Спрайт иска да ти каже нещо: "Твоя най-добър приятел те желае"
Вземи да олабиш малко .
А за вечерта вкарай някое друго питие и няма да ти пука...
Аз мога да ти кажа , щом си тръгнала с момчето може би тои те харесва такава каквато не си , така че и да си пълничка и да си слабичка тои ще те харесва ако си те е харесвал и от начало ..
Обичам моя милост - Александра
Щом те е срам от тялото ти, не отивай на басейна.
![]()
![]()
ебати комплексите,ебати чудото. Кво се оплакваш?? Или земаш некви мерки по въпроса или се примирчваш с тва което си и спираш да мрънкаш! Баси колко се дразна!А и съм 99% сигурна че преовеличаваш и не си толкова дебела колкото се изкарваш.
А за партито разбира се,че ще отидеш. Ако не отидеш ще е проява на ниско самочувствие а не би трябвало да ти пука особено...Весели се!
спорет мен трябва да отидеш и да се забавляваш много,защото си млада и ще си с най-готината компания както ти каза.А за мамчето мисля че няма логика да те зареже,защото през панталона се вижда колко си пълна и когато е трагнал с теб той е бил наясно колко си пълна,а ако найстина се чувстваш пълна има страхотни диети които ще ти помогнат и трябва спорт но внимаваи с диетите да не вземеш да хванеш някоя болест.Приятно прекарване на купона и после пиши как си си прекарала,но отиди иначе ще сажаляваш.Успех![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не се събличай а си стой по рокличка!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
щом е тръгнал с тебе макар че си дебеличка значи го е направил заради това което си ти самата харесал те е заради това което знаейш и което ти в отврътре и ако наистина те харесва не би си казал нищо и не се излагай отиди ако пък те скъса нищо не губиш просто ще го разбереш какъв е всъщност и ще разбереш за какво е ходил с тебе през цялото време айде успех и не мисля че ще ти се смеят
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
важното е да не ти пука ... важното е на тебе да ти е яко.. просто не мисли как изглеждаш...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
taka...znae6 li...az sam slaba...na 17 sam,i teja 40 kg...tva ne e mn normalno,si4ki mi kazvat...kolko perfektno tqlo ima6 ama povqrvai mi...ne e tolkova qko da si slab.Haresvai se takava kakvato si,taka i drugite 6te te haresat.Ako toi si kaje 4e si loena buca i te zareje samo zaredi tova 4e ima6 po golqmo dupe...mi na4i ne si e zaslujavalod a trugva6 s nego.Ti si tova koeto si.Te sa te haresa li zaredi tova 4e si zabavna.Da ne ti puka.Derzai momi4e![]()
Abe gluposti, ne pridavai tolkova golqmo zna4enie na vida si! 6tom mom4eto e tragnalo s teb zna4i si te haresva takava, a i 6tom si 4ast ot tazi kompaniq, logi4no e da dopada6 i na ostanalite, kakvato si! Vse pak moje da poraboti6 po vaprosa da si stegne6 figurata s fitnes ili nqkakav sport, kakto re6i6! No da, zadaljitelno otidi na kupona i si izkarai super! Gore glavata!![]()
![]()
![]()
Обзалагам се,че хич ама хич не си дебела,а те хваща превземацията.Щом пък си толкова дебела и те е срам къде си тръгнала,затвори се у вас и се тъпчи за да надебелееш още?!![]()
![]()
Как ти се струва това?Първо,явно на приятеля ти не му пука от това какво телослужение имаш,и второ направи си кефа иди на партито и не се притеснявай за нищо!
P.S.Това,че имаш наднормено тегло,НЕ те прави с нищо по-лоша,по-различна или каквото и друго да е.Ако някой те преценява по външния вид,значи не може истински да оцени красотата![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Eee q stiga beKakwi sa tiq kompleksi molq ti se ... Kak nqma da idesh
Estestweno che shte otidesh se pak towa e party ne e nqkakwo modno rewiu da si srawnqwate telata otiwash tam za da se zabawlqwash i da razpysnesh ne da se pritesnqwash.. Minaliq mesec kato bqh na more i hodih na plaja ako ti kaja kolko debeli imashe i izobshto ne im pykashe i si gledaha kefa, a ako priqtelqt ti naistina dyrji na teb i te haresva/obicha nqma da si kaje " Taq kolko e debela sha q zareja" stiga da ne se vliqe ot nqkoi dryg estestweno i nai wajnoto badi sebe si da ne ti pyka idi se zabavlqvai priemai sichko za dadenost zashtoto taka cql jivot shte te e sram...Ako se mislish za tolkova debela otslabni hodi na fitnes sportyvai namali testenite izdeliq i sladkoto i taka Uspex mila
![]()
Everything happens for a reason..
spored men ne trqbva da se sramuva6 ot kilogramite si ! Tova e problem koito zasqga mnogo hora.Ako tova mom4e te haresa 6te te haresa takava kakvato si !
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...