- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смисълът на живота ?
Ако питаш всичките ти познати какъв е смисала на живота всеки ще ти отговори различно. Вярно, може някои отговори да съвпаднат и все пак представата на всеки е различна. За някои може смисала на живота да е любовта, за други може да са парите. Важно е всеки, да намери смисала на своя живот и да му се наслаждава напълно. Питали сме се всеки ден: "какъв е смисъла на живота", но защо вместо да се питаме сложни въпроси, чийто отговори са все още неизвестни, не си живеем живота! А и ако някой отговори, че смисъла на живота бил число... Ще му кажа само:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моля ти се... не се ебавай...
Sorry, но ще го пратя пак! Няма да изневерявам на любимия си цвят я! Как можах да забравя да си го оцветя в синьо!
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Не всичко е любов.. както не всичко е пари...и както не всичко е работа... Обаче, за да си щастлив и да живееш що годе добре ти трябва по малко от всичко. Това е така нареченото равновесие. На човек му трябва равновесие, защото винаги едно е за сметка на друго. Не може всичко да е СУПЕР, да живееш без проблеми...защото са казвали, че ако няма проблеми, пречки и нещастия, не можеш да оцениш щастието и хубавото в живота. Хората трябва да се стремят към равновесие... Смисъла на живота... не знам. Да го изживееш?Сигурно сте се замисляли...Ако живота е даден, за да се учим, защо умираме? Тук вече говорим за друг смисъл на живота... Защо го има? ...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Ами според мен смисъла на живота е да си щастлив - винаги ще ти липсва нещо - дали ще е пари,любов,приятели и т.н. просто трябва да си щастлив!
A be 6tom Bog ti e kazal "Jivei" - poslu6ai go i se kefi na jivota! Ami lubovta zaema ogromna 4ast ot jivota na 4oveka!..No ne e 4ak to4no osnovniqt smisal
.. pone spored men
любовта не е смисълът на моя живот, а по-скоро това е обичания човек. има голяма разлика. в единия случей търсиш своята половинка, а в другия - отдаваш всичко на нея
Не мислите ли, че смисъла на живота е да правим какво ли не, за да се чувстваме добре. Само и единствено за това. Работа - за да искарваш средства, за по-добър и лесен живот. Любов - търсим човек, който да ни следва, подкрепя, обича..., за да ни е добре. Удоволствия - кой не ги иска?! Човек е егоист...дори и да не го иска.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Мм според мен животът няма смисъл .. Има цели, които си поставяме, за да изпълним и за някои любовта е една от тях .. Аз все още съмна мнение, че няма любов![]()
Всеки си живее живота както си иска и никой няма право да му се бърка.Да,според мен любовта е смисъла на живота.Не бих си представила как мога да живея без гаджето си.Според мен човек има нужда да обича и да бъде обичан.
taka...mi vseki 4ovek otkriva smisala na svoq jivot v razli4ni ne6ta.za6to?!za6toto horata sa razli4ni.razli4ni sa po van6en vid,po biografiq,po imane sa6to sa razli4ni.Edni imat kakvo da gubqt,dr gubeiki pe4elqt i pak imat.Edni lamtqt da pritejavat sveta,dr sa gordi ako svetat pritejava me4tite im(a ima i hora koita sa 6tastlivi samo kogato sa ne4eit pritejanie)razli4ni sa i du6ite na horata.edni prili4at na glineni detski kasi4ki(samo pri s4upvane izdavat sadarjanieto si) dr sa kato pe6erata na Aladin(s val6ebna duma se otvarqt i razdavat nesmetni bogatstva)Edni lamtqt za pari dr za ideali.Razli4ni sa strahovete na horata.edni treperqt nad sobstveniq si egesti4en svqt dr trapnat pri misalta za neosa6estvenoto dobro.razli4ni sa me4tite im.edni me4taq za raisko blajenstvo prijive dr za duhovno izvisqvane sled smartta.ta taka de horata sa zarli4ni no nezavisimo ot tova te si i prili4at vseki se stremi da bade ne6to,no za jalost jivota sam neumolimo postavq rqzkata granica m/u li4nosti i ni6tojestva(ot si4ko napisano do tuk iskam da kaja 4e smisala na 4ovek se krie v nekoviqt stremej da bade li4nost,da postigne celite si v jivota,da bade Ne6to!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
Хората живеят за много неща въпроса е в различните мнения!Първоначално написано от JiMiTo
smisal na jivota e da ocelee6 mejdu zabarzanite i zagrijeni ot problemi hora naistina vajna 4ast ot jivota ni e i lubovta vse pak bez neq nemojem 4ove6kiqt jivot bez lubov e polovin jivot