.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

невъзможно....

мм може да звучи налудничево ...но сега ще ви разкажа за какво става вапрос.. до вчера ходих с едно момче(русо (ще разберете защо поеснявам но после)) ..една приятелка ми гледа на карти ии аз си пожелах да скъсам с него ..но мислех че това са измишлиотини.. и на картите са падна че щше скъсаме.. ии сега ...преди 5 мин .. кихам ... и гледам една кихавица .. са сетих че имам .. и пиши "раздяла с русо момче" .. сядам на компа и приятеля ми пиши .. "няма смисал да продължаваме..по добре да си останем добри приятели"...направо нз каде се намирам ...сажелявам ако сам ви изгубила от времето с моите проблеми
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    еми... мен това с гледането на карти ми е малко детско.. смисъл вярвам в Таро Карти и гледане на кафе примерно(но от опитен човек така да се каже), кихавицата... де да знам.. според мен всичко е едно ужасно съвпадение.., но.. каквото и да е, то просто вече се е случило.. следващият път внимавай какво си пожелаваш ... било то като ти гледат на карти или вечер преди да заспиш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

можеби момчето се е повлияло от картите или просто си е намерил друга или пьк не е готов за врьзка

;o)

аз не вярвам в такива неща .. и затова го приех на шега..а сега...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не вярвам много много на тия глупости!Ако си беше пожелала след 1 минута да се озовеш на Хавайските острови дали щеше да се сбъдне?Просто съвпадение...Само не ми е ясно защото приятелят ти е скъсал с теб.Чувствата ли са охладнели,не е щастлив с теб,друга ли харесва,в теб ли е причината?Трябва да разбереш това и после ако не успеете да възобновите връзката си ,евентуално да продължиш напред.Друг път ако си играеш на някакви гледанки,гледай да се пожелаваш нещо хубаво.Току виж се случило

понякога твьрде кьсно осьзнаваш грешката си ....

;о)

нз каква е причината...щях да се чувствам по добре ако... не се беше случило точно днес...защото явну картите са верни ?!?!?!
    нее...пффф .. как можахме да скъсаме..

;о)

ами точните му думи бяха.. "sored tebe ima li smisyl da prodyljavame da opitvame? 6ot pri mene ni6to ne sa polu4ava"...и аз го питах защо и той каза ..пр0сто не се получава...
    ии ..така ;(

Еми явно ухх , явно момчето иска да е забележим с теб да си прекарвате яко сичко нормално от твоите думи разбрах "че стоите на едно място и тьпеете, един вид" ....

;о)

със сиг не е за това защото сяка вечер излизаме .. постоянно на купони... басейни кафета..той си излиза сас приятелите аз излизам с моите...сичко беше перфектно...;\

нали знаеш "Перфектна врьзка няма" пробваите нещо различно от сичко това което сте правили

;o)

мерси на всички ... за съветите... офф още немога да са осъзная...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az predi mnogo vqrvah v takiva gledanici... Ama sega veche sam dalech ot misalta che neshto takova moje da mi razvali vrazkata ili pyk moje da predskaje kakvo shte se sluchi s neq... Tova e prosto savpadenie.. I neshtata mejdu vas ne sa bili perfektni za da skysate.. Ili toi ne e poluchaval vsichko ot koeto se e nujdael .. i vrazkata za nego ne e bila pylnocenna .. ne znam Ti sama trqbva da otkriesh prichinata.. koqto sas sigurnost ne sa kartite i kihanicata Uspeh!

Guest
    Прати 200 лв по пощата и ще ти гледам и на ракия ако искаш...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Чисто и просто съвпадение.

[i]Mi macka, tva da ti e za urok. Mi vij sa pogovori s nego i mu obqsni 4e mn durji6 na nego, puk ot tam natatuk ako toi ne iska ve4e da bude s teb, nqma kakvo da napravi6 [/i]
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

внимавай какво си пожелаваш...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    внимавай какво си пожелаваш,че може да се случи.Това да ти е за урок и следващият път помисли преди да си пожелаеш каквото и да било,а спрямо киханката е пълна глупост,аз не вярвам в такива неща просто съвпадение.Дано се оправят нещата между вас,успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

;o)

снищи имаше купон в една приятелка..всички бяха там..вклучително и той.. ии мен ми беше мн ялово цяла вечер .. ии отидох в една от стаите да си опраям багажа...просто нз ко да прая за да не се разрева.. и той влиз в стаята и вика ... ся нали си обещахме дан прайм глупости ади идвай отатъка .. и ма цуня п0 бузата .. и след туи те момчетата гледаха мач и си трагнаха ... ;\ ...всичко свърши .. ш гледам напреде пак... ;О)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Haresa mi tfa koeto e napravil.. Mnogo e mil.. i darji na teb.. Tfa che ste skysali ne oznachava che ste skysali sas vsichko.. prosto veche nqma da se celuvate i tolkoz.. (kolko lesno izglejda .. ) Sega shte gledash napred

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    тая дето ти гледа на карти да не е казала нещо на твойто момче.. че искаш да скъсате.. и той за тва?
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    mnogo e gadn0 stanaloto..i az ne fqrfam f takifa ne6ta..moje bi vsi4ko e suvpadenie...gofori s mom4eto moje toi da e iskal da skusate otdafna no 4ak sega da se e presra6il da ti go kaje...pogofrete za6toto nadali nqkakfi karti ili kakfoto i da bilo e pomognalo vie da skusate...tfa e moq suvet..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си