.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    aleks
    Guest

padate li si po futbolist4eta ?!

momi4eta..slu6am vi?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми попринцип футболистчетата имат хубави тела!Но няма значение с какво се занимава дадне човек или как изглежда.За мен е важен чара който притежава,излъчването и най-вече характера и душата му

Мега фен
    Определено не.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Zavisi ot samiq nego..

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Zavisi ot samiq nego..

Zavisi ot samiq nego..
    това попринцип не е вярно питал сьм много момичета падат ли си по футболисти и защо а отговора им беше следния "Да защото имат хубави тела и защото са готини " това че зависи само от него не е отговор !
    Спрайт иска да ти каже нещо: "Твоя най-добър приятел те желае"

Мега фен
    И мен ако ме питаш защо харесвам метъли, ще кажа, че е заради дългата коса и неярките дрехи.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Цитирай Първоначално написано от IvI4k0
    това попринцип не е вярно питал сьм много момичета падат ли си по футболисти и защо а отговора им беше следния "Да защото имат хубави тела и защото са готини " това че зависи само от него не е отговор !
    Ми ако си питал все момичета които се интересуват само от външния вид на дадено момче...нормално е да ти отговорят така!И наистина няма нищо лошо в това едно момче да има хубаво и поддържано тяло.Аз поне когато ходя с някого,не съсм с него заради хубавото му тяло или заради готиното му лице,а заради това какъв е той,как се държи с мен,имаме ли общи теми,какъв е характера му,пасваме ли си и т.н.Ако едно момиче не търси сериозна връзка,доста често гледа само външния вид,но ако намираш в този човек момчето с което искаш да прекараш всяка свободна твоя секунда,тук вече има значение вътрешната красота на това момче.Не може да очакваш стабилна и дълготряйна връзка с готино футболистче и т.н.,но да не може да си размените 2 думи на кръст

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi futbolistite sa dosta tupi su6testva i ne ne si padam po tqh

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi futbolistite sa dosta tupi su6testva i ne ne si padam po tqh
    =D> =D> =D> =D> =D>
    Спрайт иска да ти каже нещо: "Твоя най-добър приятел те желае"

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ъ.. ако харесам някое момче няма да ме интересува дали е футболист,баскетболист,вол ейболист и т.н.
    А да, и кой каза че футболистите са тъпи?Зависи си от човека!!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    За да си специалист в който и да е било спорт, трябва да си отдаден от крехка възраст почти само на него, което означава да занемариш образованието си след началното такова. А приоритетът на интелигентните хора не би ли трябвало да е образование?

Мега фен
    Приоритети...не могат и двете да са приоритет. Ако се задълбочи в едното, ще трябва да позанемари другото. Футболист не е мъж, който играе в съседното даскало всяка вечер.

Супер фен
    Град
    София
    Блааааааааааааааааааааааа

Мега фен Аватара на koalka
    Не!!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от IvI4k0
    Zavisi ot samiq nego..
    и аз съм за това,че зависи от самия него.не всички футболисти са с хубави тела,готини и красиви!така че наистина си зависи до самото момче.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Imat mnogo hubavi tela ne vsi4ki v lice sa hubavi imat golqmo samo4uvsvie pove4eto sa glupavi a edinstvenoto koeto mogat da pravqt e da igrqt futbol i da smenqt macki bez da im puka za tehnite 4ustva.No po4ti vs. mi gajeta sa bili profesionalni futbolisti i za tova vi kazvam vapreki vsi4ko DA HARESVAM FUTBOLISTI !!!
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

да... и предишните ми гаджета бяха футболисти ама нещо нямам намерение повече да се захващам с такива,поне за сега

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами какво значение има дали е футболист или не е?!За мен няма никакво значение, и това не е критерий за избиране..
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ми аз лично съм ходила футболист и наистина много ми харесват имам предвит тялото им е супер,но са прекалено надути а аз мразя прекалено надутите хора,тъй че като телосложение мн ми харесват,но иначе не
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    ми аз лично съм ходила футболист и наистина много ми харесват имам предвит тялото им е супер,но са прекалено надути а аз мразя прекалено надутите хора,тъй че като телосложение мн ми харесват,но иначе не
    =D> напълно те подкрепям
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    ДА определено супер много им се кефа даже до сега почти само футболисти съм харесвала и голямата ми любов е такъв много им се кефя
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    ами какво значение има дали е футболист или не е?!За мен няма никакво значение, и това не е критерий за избиране..
    Napalno sam saglasna! Ne moje da haresva6 ili ne nqkoi, samo za6toto e ili ne e futbolist!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ммммм определено ДА!Кефят ме футболистчетата...обаче да си бъдем честни,те доста често са лигави,надменни и големи женкари.Наистина няма значение с какво се занимава,ако ще и балет да танцува ти трябва да го обикнеш заради това което е като човек,характер и т.н.
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    Първо : не си падам по женчовци, педераси и метросексуални

Второ: ако ги видя обесени на някое дърво сигурно ще се накефя, да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си