- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- padate li si po futbolist4eta ?!
momi4eta..slu6am vi?![]()
Ми попринцип футболистчетата имат хубави тела!Но няма значение с какво се занимава дадне човек или как изглежда.За мен е важен чара който притежава,излъчването и най-вече характера и душата му![]()
Определено не.
Zavisi ot samiq nego..
това попринцип не е вярно питал сьм много момичета падат ли си по футболисти и защо а отговора им беше следния "Да защото имат хубави тела и защото са готини " това че зависи само от него не е отговор !Първоначално написано от Nadelina
Спрайт иска да ти каже нещо: "Твоя най-добър приятел те желае"
И мен ако ме питаш защо харесвам метъли, ще кажа, че е заради дългата коса и неярките дрехи.
Ми ако си питал все момичета които се интересуват само от външния вид на дадено момче...нормално е да ти отговорят така!И наистина няма нищо лошо в това едно момче да има хубаво и поддържано тяло.Аз поне когато ходя с някого,не съсм с него заради хубавото му тяло или заради готиното му лице,а заради това какъв е той,как се държи с мен,имаме ли общи теми,какъв е характера му,пасваме ли си и т.н.Ако едно момиче не търси сериозна връзка,доста често гледа само външния вид,но ако намираш в този човек момчето с което искаш да прекараш всяка свободна твоя секунда,тук вече има значение вътрешната красота на това момче.Не може да очакваш стабилна и дълготряйна връзка с готино футболистче и т.н.,но да не може да си размените 2 думи на кръстПървоначално написано от IvI4k0
![]()
mi futbolistite sa dosta tupi su6testva i ne ne si padam po tqh
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от kudravoto
Спрайт иска да ти каже нещо: "Твоя най-добър приятел те желае"
За да си специалист в който и да е било спорт, трябва да си отдаден от крехка възраст почти само на него, което означава да занемариш образованието си след началното такова. А приоритетът на интелигентните хора не би ли трябвало да е образование?
Приоритети...не могат и двете да са приоритет. Ако се задълбочи в едното, ще трябва да позанемари другото. Футболист не е мъж, който играе в съседното даскало всяка вечер.
и аз съм за това,че зависи от самия него.не всички футболисти са с хубави тела,готини и красиви!така че наистина си зависи до самото момче.Първоначално написано от IvI4k0
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Imat mnogo hubavi tela ne vsi4ki v lice sa hubavi imat golqmo samo4uvsvie pove4eto sa glupavi a edinstvenoto koeto mogat da pravqt e da igrqt futbol i da smenqt macki bez da im puka za tehnite 4ustva.No po4ti vs. mi gajeta sa bili profesionalni futbolisti i za tova vi kazvam vapreki vsi4ko DA HARESVAM FUTBOLISTI !!!
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
ами какво значение има дали е футболист или не е?!За мен няма никакво значение, и това не е критерий за избиране..
f@nt@zi@
ми аз лично съм ходила футболист и наистина много ми харесват имам предвит тялото им е супер,но са прекалено надути а аз мразя прекалено надутите хора,тъй че като телосложение мн ми харесват,но иначе не
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
=D> напълно те подкрепямПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
ДА определено супер много им се кефа даже до сега почти само футболисти съм харесвала и голямата ми любов е такъв много им се кефя
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Napalno sam saglasna! Ne moje da haresva6 ili ne nqkoi, samo za6toto e ili ne e futbolist!Първоначално написано от f@nt@zi@
Ммммм определено ДА!Кефят ме футболистчетата...обаче да си бъдем честни,те доста често са лигави,надменни и големи женкари.Наистина няма значение с какво се занимава,ако ще и балет да танцува ти трябва да го обикнеш заради това което е като човек,характер и т.н.![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Първо : не си падам по женчовци, педераси и метросексуални
Второ: ако ги видя обесени на някое дърво сигурно ще се накефя, да.