- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- padate li si po futbolist4eta ?!
добре не мога да разбера какво всички им харесвате на телата? че са на по 50-60 кг повечето това ли им е хубавото? ада имат и някфи плочки извинявайте ама то и едно недохранено цигане на около 14 години ако фанете и то ще има плочки.... няма нищо мъжко в тея хора. За мен хубаво тяло е едрото и здраво мускулесто тяло мъж с който можеш да се чувстваш сигурна и защитена. Тия са на по една плюнка живот не разбирам какво им се радвате толкоз и най малкото че всичките са като от калъп еднакви пълна боза ужас.![]()
![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
E kak ne, te imat super tela, puk i ako sa rusokosi i sineoki sa ubiec.Mom4eto po koeto si padam i s nego se svalqme e to4no takova-rusokoso, sineoko futbolist4e![]()
Na posledyk samo na takiva mi vyrviEmm gotini sa ne moga da otreka.Samo deto sa im malko krivi krachetata
ama to za tqh normalno. :P
Abe krivi kraka, takiva tela imat...![]()
самата дума ме дразни !!! Изобщо не ме интересува с какво се занимава стига да е добричак, умничак и хубавичак пак ще го харесвам ... даже аз не се кефя много на футболисти ... е тук таме едно две изключенияПървоначално написано от aleks
![]()
Хахааха ами аз ходя с футболист от 2 годинии много се обичаме
Да ... признавам ... когато го видях за пръв път единствената мисъл, която мина през главата ми беше "WOW", страшно много го харесах. Впоследствие разбираш, че външната красота отговаря и на вътрешната му такава. За всички и всичко има изключения.
Познавам и други футболисти и е вяно, че се радват на по-голям успех при жените. Но това не определя всичките като тъпи и ограничени.
Някой каза, че не може да си образован и в същото време да е футболист. Отговора е, че може. Най-простия пример, който мога да дам, е за момче от моя клас, който е футболист и изкара на предварителния по история в СУ около 5.25 ... не помня точно. А за висше проблема се решава със задочно.
damПървоначално написано от Angel_Girl
2 т. системно.
САМО ТАКАПървоначално написано от IvI4k0
![]()
Честно казано нямала съм контакти с такива момчета, че да кажа те са еди кви си и еди кви си, тъй че , ако кажа "Не" не съм сигурна, че няма да излъжа. Всичко си зависи от човека-излъчване, чар и т.н. А и не съм човек, който слага марки на хората, т.е. не отричам една група хора за сметка на това колко е велика друга група...А и както каза прити_кити като се влюбя едва ли ще ми пука какво е момчето и с какво се занимава.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mi pravila sum gre6kata da hodq s takiva mom4eta sega sum 6tastliva s mom4eto do men i se nadqvam i zanapred da e taka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
НЕ!Много са надути и се превзематмислят се за мноу велики
![]()
ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...
daПървоначално написано от aleks
ами така се получава,че все с такива се занимавам.Кефят си ме,пичове са си,като изключим,че повечето си падат женкари,но все пак... \
/
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
кефи ме футболът, но не си падам особено много по футболистчета (като се изключи че бях хлътнала по треньора на шуменския младежки тим, е той си беше и без друго 20 годишен)
mi neznam dali po princip si padam no v momenta imam dosta blizki otno6eniq(dano me razbirate) s futbolist ama opredeleno ne e zradi tva 4e trenira za6toto kogato stana ne6to neznaeh 4e trenira![]()
да
Зависи само и единствено от човека..
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
аХаХахаХ мНоГоОо зЛе3е...до сега съм ходила с....4-ма футболисти..и мога да кажа,че имат мозък 2-а пъти,ако не и повече колкото твоя!Първоначално написано от kudravoto
![]()
ХОРА стига сте се излагали с такива заключения!!!![]()
честно казано Да падам си доста даже.![]()
ооода футболистчетаа...жестоко...м ного малко хора споделят моето мнение но аз умирам за футболисти с по- дълга коса....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напълно съм съгласна и аз съм ходила с футболистчета.Ми те са като другите...вие ги изкарахте пълни глупаци!Всичко си зависи от човекаПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
Ми хайде и аз за 10-тен път да кажа:
Всичко си е до човека, ако си ми харесва или ако си се обичаме не ми пука да ли е футболист, щангист или сумист. Всъщност за последното ще ми пука...![]()
Да![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?