- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Va6iqt izbor
metal ili 4alga
az glasuvam s 2 race i 2 kraka za metala![]()
колкото харесвам метала толкова и чалгата
е можеби чалга малко повече шот кат седнем на по чашка
няма седнем да слушаме метал а нещо за маса ;]
И отново и отново ... не ви ли писна ?
Метал естествено . Няма да слушам как некви к***и грачат
metal
е тея теми станаха свръх банални... метъл или чалга та метъл или чалга...
ебати, тфа не са единствените стилове... ама не, трее да се покажем какви велики метъли сме и как мразим чалгата...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
баси отговорите си дала... аз ще направя анкета кое повече харесвате : лайна или драифано...![]()
2т.системно.
И двата стила не са ми приятни,но ако трябва задължително да избирам между тях,бил избрал чалга
М*йка му да *ба /даже се цензурирам, много съм културна/...спрете с глупостите! Пише се "мЕтъл", пиши на кирилица, спри да пускаш тъпи теми. И после защо хората мислят метълите за малоумни...
може би щото са малоумни...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2т.системно.
Аз не съм. А слушам метъл.
Човек, моля те без етекети.Първоначално написано от Napushen_Buhal
11 tochka deaktiven profil.
тряя да те сложат в рамкаПървоначално написано от `Death`Whore`
2т.системно.
аз не лепя етикети (стига повтаря с теа етикети) просто и отговарям защо хората мислят метълите за малоумниПървоначално написано от Mo6no
2т.системно.
Наблюденията ми върху рапърите не са по-различни.![]()
ще се обиждаме ли ?
2т.системно.
Не, просто ти се изказа за всички. Не вярвам да си говорил с много метъли.
повярвай !
2т.системно.
Не, а и не е нужно.Всеки да си харесва това, което иска. Аз например харесвам и рап, и метъл.ще се обиждаме ли ?
11 tochka deaktiven profil.
Това, че си говорил само с глупави, не значи, че няма доста интелигентни. Отиди в биологическия факултет на Софийския университет - там има достатъчно метъли. Глупавите хора не кандидатстват с биология и не влизат в най-реномирания университет, нали?
явно разбиранията ни за глупави се разминават малко... за мен умни са хората които учат нещата на улицата, не в училище. зубърчетата са просто някви 'интелектуални клоуни' . умния човек е човек който може да се оправя навсякъде, а някво зубърче като го пуснеш на улицата в 2 през ноща цапа гащите. сеш се ?
2т.системно.
Да се оправяш без проблеми на улицата и да си смел не предполага, че си умен. Според мен интелигентният човек се стреми към образование, затова го дадох за пример. Ти не искаш ли да бъдеш студент, да следваш нещо, което ти е интересно и което ще развие ума ти? Явно имаш компютър и не си гангстер, който няма пари за обучение.
искам да следвам даже другата седмица имам кандидат-студентски изпити... просто ти казвам че някъв бухал който седи по цял ден над книгите не може да е умен... умния човек се учи на улицата
2т.системно.