Сега сигурно ще си кажете "Я го вижте тоя загубения, мисли за някво момиче, което вече сигурно даже и не го помни..". Сигурно не ме помни, така е, но аз я помня. Мина толкова много време от раздялатани , но аз не мога да я забравя..не знам защо. Явно прекалено много съм я обичал. Понякога се питам какво прави, сеща ли се за мен, иска ли да сме отново заедно, да се видим поне за малко..за 5 минути..искам да и видя лицето отново, да я прегърна и целуна..няма причина за раздялата ни или поне не ми даде такава. Последния път като я видях, я изпратих и тя се обърна и замина радостна - радостна, че повече няма да ме види. Опитах се после да се свържа с нея, не можех. Или не ми вдигаше или затваряше, не отговаряше на смс-ите и на имейлите..не ми даде причина и това ме заболя много..уж повтаряше колко много ме обичаше, а ме заряза просто ей така..Бяхме далеч един от друг, виждахме се за по 2-3 дни в седмицата и явно това я е накарало да ме зареже..това лято щях да отида в нейния град и да бъдем заедно през цялото време, но уви..Опитвах се да я забравя по какво ли не начини - тренировки,разходки вечер с приятели, купони, фитнес..нови приятелки и какво ли още не, но не мога и не мога..ако кажа това на някой от приятелите ми ще кажат "я се стегни бе виж колко момичета те харесват и искат да бъдат с теб", да но мене това не ме интересува. Аз искам да бъда с нея, а не с друга..Явно вече наистина трябва да я забравя, да престана да мисля за нея колкото и трудно да е и да си намеря друга..която ще ме обича както аз нея..

Просто исках да споделя, не търся съвет..