- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 99 дена без нея..
Сега сигурно ще си кажете "Я го вижте тоя загубения, мисли за някво момиче, което вече сигурно даже и не го помни..". Сигурно не ме помни, така е, но аз я помня. Мина толкова много време от раздялатани , но аз не мога да я забравя..не знам защо. Явно прекалено много съм я обичал. Понякога се питам какво прави, сеща ли се за мен, иска ли да сме отново заедно, да се видим поне за малко..за 5 минути..искам да и видя лицето отново, да я прегърна и целуна..няма причина за раздялата ни или поне не ми даде такава. Последния път като я видях, я изпратих и тя се обърна и замина радостна - радостна, че повече няма да ме види. Опитах се после да се свържа с нея, не можех. Или не ми вдигаше или затваряше, не отговаряше на смс-ите и на имейлите..не ми даде причина и това ме заболя много..уж повтаряше колко много ме обичаше, а ме заряза просто ей така..Бяхме далеч един от друг, виждахме се за по 2-3 дни в седмицата и явно това я е накарало да ме зареже..това лято щях да отида в нейния град и да бъдем заедно през цялото време, но уви..Опитвах се да я забравя по какво ли не начини - тренировки,разходки вечер с приятели, купони, фитнес..нови приятелки и какво ли още не, но не мога и не мога..ако кажа това на някой от приятелите ми ще кажат "я се стегни бе виж колко момичета те харесват и искат да бъдат с теб", да но мене това не ме интересува. Аз искам да бъда с нея, а не с друга..Явно вече наистина трябва да я забравя, да престана да мисля за нея колкото и трудно да е и да си намеря друга..която ще ме обича както аз нея..
Просто исках да споделя, не търся съвет..
Трудно е, защото знам, че никога няма да я имам..знам това. Понякога се самосъжалявам, защо мога да обичам толкова силно, макар че трудн осе доверявам на някого и когато това стане, тя ме зарязва![]()
Познато е това с разочарованието...малко или много всички сме се парили....но идеята е не да се затвориш за всички.Няма гаранция,че няма да се повтори,трудно е да се препазиш,когато си чувствителен и си имал истинското желание да се получи нещо...но аз знаеш ли какво правя,за да мога по-лесно да се изтръгна от болката...може би кофти звучи,но почвам да анализирам с какво този човек ме е дразнел много,да мисля за всичките му кофти черти,заради които не е заслужил и не заслужава моето внимание.Но до самосъжаление не бива да се стига...по-добре прави като мен.Пък то времето си показва....Ангажирай мислите си с други неща,трудно е,но пък понякога помага достаПървоначално написано от Анонимко
искаш да си с нея защото неможеш
не заради това че е красива
не заради вътрешните и качества
не заради това че е нещо повече от другите
просто защото неможеш да си с нея
колкото по бързо го осъзнаеш и забравиш за нея толкова по добре
за теб ...
;]
Първоначално написано от Inn0c3nCe
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Какво ли не бих дала някой да ме обича така силно.. явно тя е загубила много![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
така е!Нали знаеш,недостъпните неща са по-интересни,потайността и,те кара да я търсиш....но ако тя ти отвърне със същото,след време ще спреш да се интересуваш,разкритите карти не са интересни.....жалко е,но е така....Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
f@nt@zi@
Tolkova dobre razbiram kakvo ti eI az ne spiram da mislq za nego.. Davam vsichko za nego.. A na nego ne mu puka.. Toi ne me poznava.. Ne mu e nujna moqta lubov.. I az probvam da go zabravq.. No syrceto ne pita
No se nadqvam skoro da gi zabravim.. i az .. i ti... i pak da sme shtastlivi !!! Zashtoto go zaslujavame..
до болка ми е познато тва чувство .. просото защото съм в същото положение .. вече 5 месеца сме разделени с едно момче.. но все още го обичам.. и не знам дали някога ще спра .. но се опитвам да продължа... все някога ще свърши.. но до тогава трябва да сме силни..
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
точно така!Първоначално написано от f@nt@zi@
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Знам много е трудно и макар че съм момиче те разбирам напълно защото и аз обичам едно момче вече след като скъсахме 6 месеца и не мога да го забравя и едва ли някога ще мога остава ми само надеждата тя винаги умира последна при човека затова не се отчайвай напълно все някога след време ще я забравиш ако това не се случи тя ще се върне при тебе аз съм убедена в това винаги така става само да не е вече прекалено късно защото когато обичаме един човек и той го знае но въпреки това ни обърне гръб след време всичко се обръща и той ззапочва да тича подир нас само че ние вече сме си харесали друг така че не се притеснявай знам че я искаш сега и че сегя обичаш но нищо не става веднага след време тя ще изпитва цялата тази любов която ти към нея надявам се и ти още да я обичаш за да може да се съберете отново
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
'Na p1lno s1m s1glasna!I az go prejivqh 6te moje6 i ti!Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
100
Bqh s edno momche 6meseca i nqkolko dena.TOchno na 1.06.06g. go zarqzah i na 23.06.06g. bqh veche s drug.ZNaesh li kakvo moga da ti kaja .. ne misli tolkova za neq.Ima mnogo momiche.Ne e svyrshil sveta.Gledai napred i samo napred.Povqrvai mi nqma da sgreshish![]()
iamma abolutno su6tiq problem ... no moqta razlika e 4e sega 2 sedmici 6te trenirame zaedno ... nz i az kakvo da praa i az nqkude tolkova vreme nesme se vijdali ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Всички имаме такива истории,но колкото и тъпо и суеверно да звучи,разбрах едно "колелото на съдбата се върти!",след време ще те види,ще разбере че не може да те има и тогава ще е неин ред,може да се повторя но ние момичетата искаме това което не можем да имаме,пък после се чудим защо момчетата се правят на недостъпни и ни въртят номера-ми за да хлътнем още повече и да не мислим за други.Споко пич има време, а дотогава няма да е зле да споделиш с приятелите си ,а не само във форума.![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Да ви кажа според мен много е лошо да обичаш някого и да забравиш после...Спомените болят и ти се иска да забравиш, но ако не помниш нещо, то сякаш не е било...така, че щом си я обичал така винаги ще я помниш, но просто се опитай да не мислиш толкова за това. Остави я някъде в съзнанието си и гледай напред...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
за жалост и аз подкрепям тоя парадоксПървоначално написано от ninsy
тва бях азПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Inn0c3nCe
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...