- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него???
Проблема е следният,ходя с едно мн готино м,но тои адски мн ме ревнува и не ме оставя намира,направо се побарквам искам спокойствие,но го харесвам и нз какво да правя. А и има и друго момче,което още леко го харесвам,но от разговорите не мога да разбера нищо за чувствата му(бившо гадже,заряза ме).Какво да правя,помогнете ми моля ви!!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Pyrvo si izqsni chuvstvata a posle pishi za problema shtoto toi sega ne e edin.. A moq savet e .. govori s gadjeto si i mu kaji che da revnuvash ne znachi da obichash a da naranqvash!
определено си праваПървоначално написано от Nadelina
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
напълно съм съгласна ... и аз бих постъпила такаПървоначално написано от ninsy
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
изясни си чувствата,та ти незнаеш какво искаш,а за ревноста говори с него и му кажи че прекалява и така ако продалжава нищо няма да спечели а ще те изгуби.Успех![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
От поста ти се разбра само, че момчето изпитва силни чувства към теб, а ти искаш да правиш, каквото поискаш, и изпитваш само привличане. Отивай при бившия.
Погледни го от добрата страна - това,че гаджето ти те ревнува доказва колко много те обича.Поговори си с него и му обясни,че поведението му е неприемливо и трябва да направи нещо по въпроса.Колкото до бившия,поговори и с него и го попитай направо дали още има чувства към теб.
I az sum za!Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Какво се оплакваш,щом те ревнува значи си направила нещо,той неможе да почне да те ревнува ,ако не се закачаш с други момчета!Ако пък не е така,значи е параноик.
П.С-ХхАХха дадох му диагноза