- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mnogo mi se e*e
ne sym katyo drugite momi4eta postoqnno mislq za sex i kkogato ne sym s gajeto mi samo mastubiram(( daite syvet pls
Кой ти каза, че не си кат другите момичета...
spoko mila i az sum nqkva seks mania4ka no ne mastrubiram obi4am priqtelqt mi da mi dostavq udovolstvie
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ама хубава ли си ? ако да няма проблеми ще ти изпълним желаниетоПървоначално написано от neustoimata
АХххаахха
![]()
hahaha lele kolko sa uslojlivi dne6nite mom4eta hahaПървоначално написано от s0c00l
![]()
![]()
Така еПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
spored men prosto partniorat ti ne te zadovolqva . za vseki vlak si ima patnici. moje bi toi ne e za teb, potarsi si nqkoi drug, koito da ti dostavq udovosltvie
аз ще ти доставя споко...ако трябва ще си купя помпичка хахахах
Еми купи си вибратор. Това те съветвам. Иначе де да знам, лято е, краставиците са евтини...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Нормално бе - хормони, лято е- още повече хормони и така. Ебе ти се. Какво те притеснява, че се самозадоволяваш ? И на другите им се ебе, ама ги е срам да си кажат.
Macka na kolko god si???![]()
Всички, които знаят какво е чувството да правиш секс, след като останат сами изпитват желание отново да изпитат онези чувства.Първоначално написано от WaKo
Желанието е съвсем нормално. Аз също в момента съм така и напълно разбирам човека поснал темата.
А отностно другите, които все още не са изпитали удоволствието на секса, ви отделям в друга категория, защото когато не знаеш нещо какво е, а още по-малко си го губил, си нямаш на идея какво е на тези, които вече са го загубили.
mi kato vi se ebe tolkova mnogo elate pri mene
ima samo edno iziskvane da ste momi4eta
хахаха, моите изисквания са две, да са момичета и да не са по тежки от мене, което ще рече да са до 70килограмаПървоначално написано от Анонимко
Добри стеПървоначално написано от HeroesBestPlayer
Ама може да си оставите и тел за връзка
Ти си болна ходи се прегледай.
Е нищо де. Пука ли ти? Ако ти пречи, като не си с твоя, бъди с друг![]()
Hm shto ne opitash s nqkoq priaelka ..moje da e interesno (az sam momiche iam priatel ama ..da opitash po neshto novo ne vredi)
На която и се прави секс да се обажда на 0886784423 и да се разбираме..Условието е да сте в областта на Благоевград
! И да сте момичета
.
In god WE trust ! (all others must submit a X.509 certificate)
Добри стеАма може да си оставите и тел за връзка[/quote]
Пиши ми лично аз ще ти кажа моя тел![]()