- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Protivopolojno na lubovta-omraza
po princip ne no zavisi ot situaciata i momenta.V smisukl,4e v niakoi momenti moga da reagiram emocionalno i da kaja 4e mrazia niakoi,koito ne mi e simpati4en samo v tozi moment.Първоначално написано от sensa
Категорично не!
Не съм злопаметна...каквото и да е станало, след време не му отдавам значение. Дори и по някакъв начин човекът да ме е разочаровал винаги гледам да съм в добри отношения с него.. едно "здрасти" на улицата ми е достатъчно.
Има хора, които не харесвам.. изобщо даже. Но не мога да си представя какво може да направи някой за да го намразя... страшна е тази дума, прекалено силна е. Не искам да го изпитвам..
Някъде огрява.
аз мисля че неможе любовта да се преварне в омраза(е вече зависи кво разбирате под думата омраза).неможе да мразиш човек който до вчера си обичал.поне аз така мисля и колкото и да сам опитвала не се получава.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
не ми харесва едно момиче ма никак,но чак да я мразя не.не бих и навредила макар да ми се иска,защото знам че псоле ще ми се върне тъпкано
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!