.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен

Re: Protivopolojno na lubovta-omraza

Цитирай Първоначално написано от sensa
    mrazi li li ste silno nqkogo. poznavate li tova 4uvstvo?ima li hora, koito mrazite tolkova silno , 4e bihte im navredili po nqkakav na4in?
    po princip ne no zavisi ot situaciata i momenta.V smisukl,4e v niakoi momenti moga da reagiram emocionalno i da kaja 4e mrazia niakoi,koito ne mi e simpati4en samo v tozi moment.

Категорично не!
    Не съм злопаметна...каквото и да е станало, след време не му отдавам значение. Дори и по някакъв начин човекът да ме е разочаровал винаги гледам да съм в добри отношения с него.. едно "здрасти" на улицата ми е достатъчно.
    Има хора, които не харесвам.. изобщо даже. Но не мога да си представя какво може да направи някой за да го намразя... страшна е тази дума, прекалено силна е. Не искам да го изпитвам..
    Някъде огрява.

Повече от фен
    Град
    Mars
    аз мисля че неможе любовта да се преварне в омраза(е вече зависи кво разбирате под думата омраза).неможе да мразиш човек който до вчера си обичал.поне аз така мисля и колкото и да сам опитвала не се получава.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Повече от фен
    не ми харесва едно момиче ма никак,но чак да я мразя не.не бих и навредила макар да ми се иска,защото знам че псоле ще ми се върне тъпкано
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си