.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Diploma

Marina@@@@@@@@@
    Guest

Diploma

zdr.
    sega zavyrshih 10 klas i se zamislqm kakvo da u4a sled 12
    kajete kakvo vliza v diplomata, ocenkite ot 8 klas do 12 ili ot 9?8 klas mi se vodi nulev poneje sym v ezikova.

Guest
    i az sum to4no kato teb u4a v angliiska paralelka i se 4udq v diplomata koi klasove vlizat.nqkoi mi kazvat,4e ot 9 do 12,a drugi-4e taka e bilo rpedi i ve4e samo ot 10 do 12 ama ne sum sigurna vse pak i ako moje nqkoi koito znae sus sigurnost da kaje 6e e mnogo dobre \/

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    успеха от 9ти до 12ти клас, без 8ми
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi 9,10,11 i 12

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    зависи по кои предмети. по профилирашите влизат от 9ти до 12ти, а по останалите от 10ти до 12ти

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    зависи по кои предмети. по профилирашите влизат от 9ти до 12ти, а по останалите от 10ти до 12ти
    kakvo znachi profilirani

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    тези които ти определят специалността. аз бях в езикова гимназия и моите профилиращи бяха английски, немски и български и тези оценки ми се взимаха от четирите години.

Град
    София
    Попринцип във ВУЗ-овете по чужбина искат оценките от последните 3 години в гимназията. Значи 10,11 и 12. За в България незнам как е.

Тези, дето са подготве им влизат оценките от 10 до 12 + математика и БЕЛ от 9ти

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    V povecheto universiteti veche ne vzimat pod vnimanie cqlata diploma.. a samo profilirashtite predmeti.. Shtoto ako iskash da uchish bylgarska filologia.. i imash 3-ka po himia primerno .. samo taq tupa himia shte ti izigrae losha shega i nqma da vlezesh.. A kfo si vinoven che tolkova obichash literaturata a himia hich ne ti varvi..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си