.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    inl0ve
    Guest

kakvo da my podarq?

zna4i skoro s priqtelqt mi shte pravim 2 meseca i neznam kakvo da my podarq iskam neshto nestandartno no nishto ne moje da mi hrumne daite nqkoq ideika ..

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ъъъъм як въпрос.Реално погледнато можеш да му подариш много неща... Ама първо,зависи с какви пари разполагаш.Ако имаш някой лев в повече,нещо сребърно като верижка някакъв медалион би бил чудесен подарък.Ако е пушач някоя оригинална и необикновенна запалка..някакъв сувенир...варианти много,стига да се замислиш А и също да имаш достатъчни парички
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    Най оригинално, не е нестандартно де, но оригинално ще да е да отидеш в магазин за сувенири и да купиш медалионче или гривна, която да има 2 части, и само когато са заедно се вижда какво пише там (Примерно Обичам те и секви такива лигавчини) - Успех

Emi ti nai dobre si go poznava6 i znae6 kvo bi mu dopadnalo i koe mu e po vkusa! Zamisli se naistina kakvi sa mu interesite,kakvo haresva i t.n.! Tva s medaliona e malko iztarkano, no pak e nqkakav variant vse pak! A i vqrno, 4e e mn vajno s kvi pari razpolaga6 de! A, sa6to ako se se6ta6 da ste govorili za ne6to ili da ste se maitapili, ne6to svarzano s va6a "zaka4ka" (tapa duma) ili ne6to takova! Ti nai dobre znae6! Uspeh!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi nqkvo sladko suvenir4e koeto da mu haresa i napomnq za vas

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Най оригинално, не е нестандартно де, но оригинално ще да е да отидеш в магазин за сувенири и да купиш медалионче или гривна, която да има 2 части, и само когато са заедно се вижда какво пише там (Примерно Обичам те и секви такива лигавчини) - Успех
    ooo tva e qko \/

Град

kudravoto

ima edni mnogo sladki zlatni sur4ica s obraza na mom4e i moimi4e koito se celuvat i se razdelqt po sredata ednata 4ast za tebe drugata za priqtelq ti()

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    ми аз примерно му подрих само 4е не за два месеца а за първия му рд на който бяхме заедно една сребърна гривна бая дебела много готина и я дадох да я гравират от вътрешнета страна. надписа не беше нищо особено като смисъл но беше много красиво написан и така той много и се изкефи
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Град

kudravoto

tekitha super qko
    az na moito mom4e za rojdeniqt mu den mu podarih platineni obici

Наистина има много варианти за подарък, но и аз винаги се чудя когато му дойде времето. Аз обичам символични подаръци, защото значат много повече, от каквото и да е друго. Ако си викате по някакъв начин(ама не МИЛО,щото много хора си викат така...това е по-задължаващо, но при мен беше идеално), може да го напишеш или залепиш на тениска, боксерки и каквото още се сетиш. Има фирми, които правят такива неща. Друго... ако е бижу, и може да се гравира нещо(ако има такава възможност, т.е., ако повърхността на бижуто го позволява). Това е много по-добре, от колкото да подариш само бижу. Аз бях подарила една вратовръзка. Беше на Коледа, и по магазините за сувенири бяха пуснали вратовръзки с Дядо Коледа, снежни човеци и елени. Много яко! Мен много ме изкефи... Но това първото, което ти предложих е много хубаво като идея. Да отидеш в някоя фирма с такива услуги и да ти направят нещо по поръчка на боксерките примерно... \/
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си