.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    ohh...mn mi e qko makar i za zaka4ka kogato pr mi me celuva po vrata i po korema....))...samo kato go prafi i poludavqm..

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
    ohh...mn mi e qko makar i za zaka4ka kogato pr mi me celuva po vrata i po korema....))...samo kato go prafi i poludavqm..
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Сега ще ви кажа от какво съм забелязал да полудява моята приятелка...

Легнали сме в мисионерска поза (аз върху нея) и я целувам по най-страсният начин по устата, в това време леко я поскубвам но ЛЕКО, след това я целувам леко по врата и го облизвам и и давам лек намек да се обърне, след като се обърне съвсем леко захапвам мекичкото на ухото И и изпъшквам след това го облизвам по краищата, след това облизвам врата И, и го хапя леко. След това отивам на гръбчето облизвам го леко и страстно, спирам да го лижа и го драскам (много лекичко) след това едвам едвам си докосвам езика по гръбначния стълб така, че да засегне само космъмчетата по гърба. След това продължавам да го облизвам докато не осетя, че е готова и за нещо друго (на нея гърба И е една от най-силните ерогени зони) След това отивам на дупето , там го хапя и след това и разкрачвам краката и си слагам езичето на клиторчето И... осещам, че се е навлажнила вече , продължавам да облизвам, помагам си малко с пръстче, и до този момент , тя вече не издържа, обръща се и с вече пребледнял поглед, говорещ - " Почвай ме, сега или никога !!!!!!!!!!!!!!" - Разбирам кво трябва да правя
    с Този пост не се фукам, това е истината

Успех
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF

Легнали сме в мисионерска поза (аз върху нея) и я целувам по най-страсният начин по устата, в това време леко я поскубвам но ЛЕКО, след това я целувам леко по врата и го облизвам и и давам лек намек да се обърне, след като се обърне съвсем леко захапвам мекичкото на ухото И и изпъшквам след това го облизвам по краищата, след това облизвам врата И, и го хапя леко. След това отивам на гръбчето облизвам го леко и страстно, спирам да го лижа и го драскам (много лекичко) след това едвам едвам си докосвам езика по гръбначния стълб така, че да засегне само космъмчетата по гърба. След това продължавам да го облизвам докато не осетя, че е готова и за нещо друго (на нея гърба И е една от най-силните ерогени зони) След това отивам на дупето , там го хапя и след това и разкрачвам краката и си слагам езичето на клиторчето И... осещам, че се е навлажнила вече , продължавам да облизвам, помагам си малко с пръстче, и до този момент , тя вече не издържа, обръща се и с вече пребледнял поглед, говорещ - " Почвай ме, сега или никога !!!!!!!!!!!!!!" - Разбирам кво трябва да правя

Успех
    Е,тва е идеята....6 точки

Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF

Успех
    Луд си! Евала

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем...все едно и също както се е писало преди.

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    Цитирай Първоначално написано от jerry_rsg
    Гърдите определено са едни от най-ерогенните зони на жената
    podkrepqm te
    Аз пък не На мен гърдите изобщо не са ми толкова силна ерогенна зона,друго си е ушето...дори от най-лека целувка там настръхвам,а да не говориме за по-продължителна игра на езичето му
    На мен зад ушенцето оооооооооооооооох

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Коремчето,гърбът,пръстите на ръцете и краката подлудява ме като ги смуче и защо никой не каза устните-обожавам целувките по устните и палавият му език да броди в устата ми

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    pri men gurdite ne sa tolkova erogenna zona imam edno drugo mesence otzad na vratleto mi nz no kogato nqkoi me celune tam zqlata nastrahvam

Веднъж си представях следното:
    Приятелката ми си седи на комп-а и аз идвам зад нея.Леко я погалвам по косата след което я събирам и я целувам шията и вратлето. След това нежно пускам косата и ръцете ми минават по неините,хващам ги и ги вдигам нагоре, преминавам по вътрешната им част, продължавам по тялото и от страни докато не достигна края на блуската и. Започвам да галя коремчетои, но на голу, и отново я целувам по изпънатото и вратле.След това бавно качвам ръцете си на гърдите и, започвам леко да ги масажирам.След което отново и хващам ръцете, изправям я, обръ6там я срещу мен, целуваме се страстно докато вървим към леглото ( аз на заден ход ) и там продължаваме играта ))

Когато го направих, тя направо се побърка от удоволствие.

Както бях казал и по-горе: Всичко може да бъде ерогенна зона, стига да можеш да я стимулираш както трябва ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си