.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Фен
    Град
    Между Ада и Рая...

Koq e nai podhodq6tata vuzrast spored vas za da pravi6 sex ?

Koq li e nai podhodq6tata vuzrast..makar 4e za tofa nqma vuzrast..no vse pak.. ..spored mene 14-15 e dobra vuzrast...no sega vi pitam i s koi bihte go napravili za 1vi put - s lubimq 4ofek ili s nqkoi poznat.. ...i spored vas normalno li e edno momi4e da izgubi devstfenostta si na 11 godini...

Emi mnogo e trudno da se opredi edna opredelena vuzrast. Vseki chovek sam vzima resheniqta za jivota si i reshava koga da go napravi. Shte ti kaja lichnoto si mnenie. Ne spqtam, che e normalno momicheta na 11-12 godini da zapochnat da pravqt sex. Tqloto ne e podgotveno fizicheski, a i te samite ne sa psihicheski gotovi. 14-15 ne sum privurjenichka, no e mnogo po-realno. Az go napravih na 16 i ne sujalqvam, che izchakah. Otnosno s koi trqbva da e purviqt put. I tuk vseki ima pravo na izbor. Spored men e po-dobre da e s lubimiq chovek, a ne s nqkoi, na koito ne mu puka za teb. Ne, za men ne e normalno edno momiche da izgubi devstvenostta si na 11 godini. Tq e vse oshte dete, tqloto i psihikata i ne sa gotovi za tazi krachka. Ne iskam da sudq tezi, koito go pravqt na taz vuzrast, ne iskam i da gi opravdavam. Prosto kazvam lichnoto si mnenie.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

DeniTa^^
    Guest

koq spored vas e nai-podhodq6tata vuzrast da pravi6.....

Ami spored men.. vuzrasta sled 14 godini moje bi e podhodqshta .. no da go naporavish na 11.. mislq 4e ne.. nz... neka da fidq i drugi hora.. kakfo 6te kajat po fuprosa i temata...!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    zastavam zad mnenieto na Aleandra
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    за мен 14 годишна възраст си е раничко.. 15.. по бива, най добре според мен е 16-17 години няма смисъл да се бърза
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    niama vuzrast,ima 4ustva
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Според мен е най-добре на 16-17 години......!!!
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    16-17

Супер фен
    Относително е...аз го направих на 16 и то с любим човек
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Аз избързах, бях на 14, почти 15.
    Не беше с любим човек, бях любопитен да видя какво е.
    Ако сега трябва да избирам, бих изчакал да стана на 15.
    Не бързайте да го правите, ще го правите цял живот и не съжалявайте, ако не сте го правили още.
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    ами 14-15 мисля 4е е горе долу нормално аз го направих за парви път на 14 малко е рани4ко ама всеки сам си ре6ава.По-добре да го направи6 с лиубимия 4овек за6тото 6те ти е по хубаво с него и тои 6те е по внимателен с тебе докато на някои непознат няма да му пука и няма да се 4увства6 много добре смятам 4е на 11 години едно моми4е е о6те дете и не е готова за секс о6те тялото и не е достата4но развито за да направи такава кара4ка,но пак казвам всеки си ре6ава
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Фен
    Град
    Майна town
    между 5 и 6 годишна възраст е най точното време за правене на секс .Който не се е проебал до 10 годишна възраст трябва да бъде застрелван или обесван по негово желание...*m*g

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Мега фен
    По мое мнение преди 18 годишна възраст не може да се осъзнае секса, а преди 16 е вредно.

Forslor
    Guest

Re: Koq e nai podhodq6tata vuzrast spored vas za da pravi6 s

Цитирай Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
    Koq li e nai podhodq6tata vuzrast..makar 4e za tofa nqma vuzrast..no vse pak.. ..spored mene 14-15 e dobra vuzrast...no sega vi pitam i s koi bihte go napravili za 1vi put - s lubimq 4ofek ili s nqkoi poznat.. ...i spored vas normalno li e edno momi4e da izgubi devstfenostta si na 11 godini...
    "Ич" мойто момиче не е нормано на 11 да си праила сефте ,или трябва да си била жертва на некви педофили,или да си била изнасилена. Аз невиждам как едно 11 годишно момиче може да взима такива важни решения.
    14-15 и тука "ич" не е хубу. Ае добре ли сте е ???

....и после приказвали ,че България била с отицателен естествен прираст ,та тука от бебета почват да се ай да не казвам е*ат ми чифтосват.
    Как може да сте толкова безотговорни и с такава лека ръка да давате съвети "ми нормално е на 16 , ми нормално е на 7 " .

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    niama vuzrast,ima 4ustva
    И какви чувства може да има една на 11-12години-че нещо не загрявам?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами според мен поне на 15,защото на 12 или 13 все още си малък.

Фен
    Град
    nearby
    Когато само си дойде, ако ще на 10 или на 50 да си! Ама да си преценил правилно!!!!
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Фен
    Град
    Майна town
    Цитирай Първоначално написано от IvicHkA
    Когато само си дойде, ако ще на 10 или на 50 да си! Ама да си преценил правилно!!!!
    Ся и ако кажеш как на 10 ше прецениш правилно...

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То по принцип преди 18 е противозаконно,ама хайде.Наясно съм,че повечето бързат и им е интересно,но след 16 трябва да е.А моето лично мнение е след 18,защото тогава според закона би трябвало да си достатъчно зрял,за да поемеш отговорност за всички последствия.А не да те е страх да си купиш презерватив или да отидеш на лекар без мама и тати. Всеки си решава сам-аз бях на 20 и не съжелявам,защото още от първити няколко пъти изпитвам огромно удоволствие, и съм сигурна,че няма проблем да говоря за сексуалните си потребности и проблеми с приятеля ми. Малко като моралистът на форума звуча,но деца за къде сте се разбързали? Животът е пред вас и не разваляйте чудесните си приятелства,които са по детски невинни със секс,не пропускайте нито миг от детството си,задоволявайки исканията на някой перверзник, а просто си изживейте този период.Деца сте толкова малко време и уверявам ви сега може да ви се иска да порастнете,но след време ще съжелявате,че сте бързали.детството е 1 и не се повтаря.Достатъчно дълго ще сте възрастни,повярвайте ми!

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    35-45
    2 т. системно.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Според мен на 14-15 е прекалено рано. То ти до вчера се лигави и игра с куклички, пък от утре си сериозен човек да водиш полов живод и да си поемеш отговорността. Поне 17-18.
    Разбирасе, че с човека, когото обичаш! Няма да е с някой от улицата я..! Макар че никога не можеш да си сигурен дали като преспиш с някого, той няма да скъса с теб след някоя и друга седмица. Но в крайна сметка това не важи само за първия път. Абе според мен човек е готов, когато гледа на първия път не като на нещо велико и нз си какво, а като нормална част от връзката ти с даден човек. Все пак за да е пълноценна една връзка, тя трябва да се консумира.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    живод
    първити
    =D> =D> =D>

14,почти 15..за мен е най-добре поне при момчетата.

Guest
    Ей аз също си мисля че 13-14 години е малко рано и подкрепям хората които смятат че на 17-18 е нормално..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си