- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koga svalihte purvoto gadje?
inrtersno mi e koi na kolko godini e svalil purvoto si gadje ili na kolko e bil gogato sa go svalili za pruv put.
Moderated by Tiffany
по т.1 от правилника.
Почти всички сме имали случки от детската градина![]()
Аз те харесвам, ти харесваш ли ме? Искаш ли да станем гаджета?![]()
На 15 добре, че видях тухлата четворка до мен за да го сваля![]()
naistina vseki ima podobni slu4ki ot detskata gradina.no az govorq za seriozno gadje.![]()
Любовта трябва да бъде унищожена!![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Make war![]()
Кво сериозно гадже на 14 години бе?! То на 14 години не може да свържеш две изречения смислово от пуберитета дето те тресе пък чак сериозно гадже...Първоначално написано от ani7ka
ами доста по-сериозно е от това в детската градина.е добре може би "сериозно" не е най-точната дума,но все пак...
Да ми ядеш к*ра бе кретен. Прочети какво съм написал.Първоначално написано от Анонимко
Malko predi 14![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Определено!Първоначално написано от Fena
След 14.
![]()
Zavisi kakvo razbirash pod "seriozno" ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
sega se setih za edna slu4ka.be6e (ne pomnq mnogo dobre koga)nqkade 1 ili 2 klas.edni moi sau4enici:mom4eto se obra6ta kam momi4etoПървоначално написано от Fena
"Мариу искаш ли да станем гочита"(demek gadjeta)hahahah kolko sam se smqla na tova
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
преди 14
2 т. системно.
Сериозно, сериозно...на 16![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Е бати гаджето...видяхме се 2 пъти, а първият път бях с една приятелка...на 15 или 16 бях...
6te se dyrjim li za race ?Първоначално написано от Fena
![]()
Az na 14.. obache glasuvah sled 14..
ако става въпрос за малко по-сериозна връзка от тези в детската градина (малко по-сериозна, защото то тогава нищо не е на сериозно), ми беше след 14, и по-скоро той ме свали (беше с година по-голям от мен)
Ммм на 14 ходех с 1 момче 2 месеца.Тва ми беше най-далгото до сега,когато станах вече на 16 и си имам далеч по-сериозен приятел.