.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    Велико Търново

Песничка от Tokyo Drift

Не става въпрос за някъв абсурден японски рап, а за песента, с която почва филма. Пускат я още в началото за фона на сцената, когато нашия човек го претърсват при металодетекторите. Някой да каже как се казва. Пък и линк да даде няма да му се разсърдя. Благодаря предварително)
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

Супер фен
    Град
    В България

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Imam vsi4ki soundtracks ot filma,no ne znam za koq to4no govori6,poneje o6te ne sym go gledala. Davam ti link kym edna mnogo na6umqla v momenta pesen ot filma: Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious)
    >>> http://www.sendspace.com/file/9lvi60
    Eto i spisyk s imenata na vsi4ki pesni,a kato razbere6 koq ot vsi4ki e-kaji mi q i 6te ti dam link i za neq,griji nema6:
    01.DJ Shadow Feat. Mos Def - Six Days The Remix
    02.Evil Nine - Restless
    03.Far * East Movement - Round Round
    04.N.E.R.D. - She Wants To Move
    05.Dragon Ash - Resound
    06.Atari Teenage Riot - Speed
    07.Don Omar Feat. Tego Calderon - Bandaleros
    08.Don Omar - Conteo
    09.Brian Tyler Feat. Slash - Mustang Nismo
    10.Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious)
    Ha-ha..te pyk me izprevarili! Ema vse pak ne sym go gledala i kato nz koq e re6ih da ti ka4a taq..Ni6to pone opitah!

Re: Песничка от Tokyo Drift

Цитирай Първоначално написано от Da_go_duha_skapaniq_svqt
    Не става въпрос за някъв абсурден японски рап, а за песента, с която почва филма. Пускат я още в началото за фона на сцената, когато нашия човек го претърсват при металодетекторите. Някой да каже как се казва. Пък и линк да даде няма да му се разсърдя. Благодаря предварително)
    абсурден японски рап тва обида ли тряя да е ? не че съм фен на японския рап ама песента си я бива определено...
    2т.системно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си