Цитирай Първоначално написано от strange__
Винаги съм се чудила като България е такава кофа...защо си тук?!Не ме интересува на колко години си,щом не ти харесва си хващай парцалките и да те няма.В крайна сметка всеки си прави личния избор и никой не е длъжен да слуша непрестанните хленчения на недоволните Аз също откривам лошите страни на държавата и не отричам,че са много,но съм си изградила някакво мнение и то си е мое.Твоята цел каква е?Да ни натрапиш каква "кофа" е родината ни?!Хм...подходяща тема за незнаещите какво искат,но за тези,които са се ориантирали в обстановката (а те са болшинството) темата е глупава,защото всъщност не казва нищо ново,не задава някакъв конкретен въпрос и няма да промени вижданията им
тя е права какво целиш да намразиме държавата си?,вярно в България има много отрицателни неща,но това е Тя които не я харесва да се маха, и аз искам да се промени всеки чужденец да знае коя е тази държава да стане по-богата страна,но въпреки всичко не сам седнала да убиждам нали?щом не ти харесва тая `кофа`` както ти я наричаш нямаш място в тая страна