- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Не ми е идвало от 2 месеца, а количеството кръв..
zdraveite zn taka....predi okolo 2 meseca mi doide za poreden pat cikala no koli4estvoto krav be6e mn malko sled tova do dnes cikala mi o6te ne e do6al znaete li na kakvo se dalji molq vi daite mi obqsnenie no ne kazvaite samo-''idi na lekar" samo da pod4ertaq 4e bremennost e izklu4ena -ne sam imala seksualni kontakti
naistina s enujdaq ot pomo6t za6toto tova naprejenie me sasipva i 4uvstvam 4e sam na praga na depresiqta
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Еми какво друго да ти кажем освен да отидеш на лекар.Щом се притесняваш по-добре отиди.Ако пък толкова не искаш да отидеш тогава говори с майка си или с някоя близка и тя може би ще ти даде по-компетентен отговор
Ето, в тази тема има прични, заради които може да ти закъснява. Все пак аз на твое място (да не ми идва цели два месеца) бих отишла на лекар.
stres, dieta, ako ot skoro ti e doshlo za pyrvi pyt ot tva, ot problemi s hormonite moje da e.Chesno kazano po-dobre otidi na lekar,toi shte znae kakvo e pyk i shte ti predpishe nai-adekvatnoto lechenie.Uspeh!
Можеше да започнеш например от това на колко години си,защото има значение.По принцип до съзряването така да се каже на организма ти е нормално да има аномалии в цикъла ти.Притеснявай се като станеш на 17-18-20...че и нагоре.Тогава наистина означава,че ти има нещуууу!![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
mi i az imah syshtiq problem hodih na lekar i mi ispisaha ustrogestan 100 i sled 3 dni mi doide.Moje da probvash.Pyrviq den pih 4 navednyj posle 2 dni 2 sutrin i 2 ve4er .
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Сорка ама аз си мисля че зависи от организма...Ама нз..Нека тя да си прецени!Първоначално написано от ninsy
![]()
сори че трябва да ти го повторя ама няма друг начин да разбереш освен при гинекологПървоначално написано от Анонимко
никаква идея нямам откакво може да е
да и от организма зависи,аз просто казах на мен какво са ми предписали несъм я карала да го пиеПървоначално написано от BeBcHoOo
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Това е най-доброто решениеПървоначално написано от SwEeT_pAiN_F
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ako parvata ti menstruaciq e bila skoro moje da se polu4ava taka zashtoto cikalat ti oshte e neredoven a dori i da imash ot godina moje pak da se polu4i taka
pri men imemno to tozi na4im mi zakasnqvashe s po 2 meseca vapreki 4e imash ot godina i polovina
prosto zavisi ot otganizma no spored men pri4inata e tazi